Antena Căutare

Răsturnare de situație în cazul muncitorilor din Sri Lanka, ajunși la Ditrău! Ce au primit

S-a iscat un adevărat scandal în Ditrău (Harghita) după ce doi muncitori din Sri Lanka au fost angajați cu forme legale la o brutărie. Sute de localnici au protestat și au amenințat că vor da foc brutăriei dacă brutăria nu va renunța la cei doi străini, care au fost percepuți ca o adevărată amenințare pentru comunitate. Ce s-a întâmplat recent cu cei doi muncitori?

Răsturnare de situație în cazul muncitorilor din Sri Lanka, ajunși la Ditrău! Ce au primit Galerie
Doi muncitori sri-lankezi au stârnit revolta în Ditrău (Harghita)

Există și vești bune pentru cei doi muncitori aduși din Sri Lanka, la o brutărie din Ditrău! Chiar dacă patronul brutăriei a anunțat că nu va renunța la cei doi angajați ai săi, iată că oamenii au primit și alte oferte!

Patronul unei pizzerii cunoscute din municipiul Deva şi-a manifestat intenţia de a-i angaja pe cei doi brutari din Sri Lanka, după ce a aflat că sătenii din Ditrău, judeţul Harghita, au protestat împotriva lor.

Patronul pizzeriei din Deva, Marius Sanfirişca, şi-a făcut publice datele de contact pe pagina sa de socializare, el preciind că acelor oameni le place să muncească şi criticându-i, totodată. pe sătenii din Ditrău.

Răsturnare de situație în cazul muncitorilor din Sri Lanka, ajunși la Ditrău! Ce au primit

Doi muncitori sri-lankezi au stârnit revolta în Ditrău (Harghita)

Cei doi muncitori veniți din Sri Lanka pentru a munci la Ditrău

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aproximativ 200 de localnici din comuna Ditrău s-au adunat miercuri, 29 ianuarie, în faţa primăriei, nemulţumiţi că o fabrică de pâine din localitate a angajat doi muncitori din Sri Lanka, oamenii susţinând că le e teamă ca la ei în comună "să nu vină un val de migranţi", care să le impună cultura lor şi să le pună în pericol siguranţa.

Patronii fabricii din Ditrău spun că au vrut să angajeze forţă de muncă locală, atât din Harghita cât şi din alte judeţe, dar nu au avut succes, motiv pentru care s-au decis să caute brutari şi în afara ţării, arată cei de la Agerpres.

Aşa au ajuns să îi aducă în Harghita pe cei doi brutari sri-lankezi, care au învăţat rapid etapele procesului de producţie, sunt serioşi şi apreciaţi.

Intervenţii ale pompierilor pentru îndepărtarea unor zăpoare, în judeţele Harghita, Bistriţa-Năsăud şi Cluj... Aproximativ 75 de milioane de locuri de muncă vor fi eliminate în următorii doi ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x