Căutare Live

Răsturnare de situație în cazul primului român infectat cu noul coronavirus. Tânărul de 25 ani a fost în Germania: ”Încercăm să aflăm adevărul!”

Apar noi detalii în cazul primului român infectat cu noul coronavirus. Mai exact, tânărul în vârstă de 25 de ani, din localitatea Prigoria, a fost în Germania, în urmă cu doar câteva zile. 

Răsturnare de situație în cazul primului român infectat cu noul coronavirus. Tânărul de 25 ani a fost în Germania: ”Încercăm să aflăm adevărul!”

Conform declarațiilor făcute de Iuliana Iliescu, primarul localității Prigoria, județul Gorj, care e medic de profesie, tânărul de 25 de ani ar fi contractat virusul în Germania, unde s-a aflat timp de câteva zile, chiar în luna februarie.

”Încercăm să aflăm adevărul. Este o informaţie primită după ce a plecat către Bucureşti şi pe care încercăm să o diseminăm.”, a spus primarul Iuliana Iliescu.

Coronavirus în România. În casa bărbatului din Gorj, infectat Covid-19, mai sunt șapte persoane, toate cu rezultat negativ

Inițial, autoritățile au declarat că bărbatul ar fi contractat virusul de la italianul infectat care s-a aflat în România până zilele trecute. În urma acestui caz, nu mai puțin de 25 de persoane din localitatea Prigoria sunt izolate la domiciliu, iar Primăria le asigură alimentele necesare.

Plasele cu alimente sunt lăsate în curte, pentru că nimeni nu are voie să intre în contact cu persoanele care sunt izolate. ”Îi supraveghem pe cei care sunt izolaţi şi le asigurăm hrană şi produse de strictă necesitate. Comunicăm prin telefonul mobil şi le lăsăm la poartă produsele cu mâncare. Sunt 25 de persoane care sunt izolate la domiciliu. Cheltuim ce aveam iniţial în buhetul local. Dacă va mai fi nevoie, o să facem o şedinţă de îndată a Consiliului Local pentru a rectifica sumele alocate, dacă va mai fi nevoie”, a mai precizat primarul localităţii Prigoria, conform Adevărul.ro.

Primele informații despre starea de sănătate a românului infectat cu coronavirus! Bărbatul din Gorj a ajuns la Institutul ”Matei Balş” din Capitală

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Ultimele știri