Antena Căutare

RATB explică: pe unde vor circula CĂLĂTORII care iau TRAMVAIUL 41

Intersecția Drumul Taberei/Strada Brașov este afectată de lucrarile in vedera finalizarii noii magistrale de metrou.

Regia Autonomă de Transport București (RATB) oferă explicații pentru a clarifica informațiile apărute în spațiul public despre traseul deviat al tramvaiului 41.

Intersecția Drumul Taberei/Strada Brașov este afectată de lucrările în vedera finalizării noii magistrale de metrou care circulă prin cartier, motiv pentru care oficialii RATB țin să precizeze că devierea traseului nu va afecta călătorii.

„RATB, împreună cu autorităţile publice locale, colaborează cu firma Astaldi şi cu Metrorex SA pentru modificarea unor trasee de suprafaţă, în scopul de a crea condiţii de finalizare a lucrării. În acest sens, Comisia Tehnică de Circulaţie a Municipiului Bucureşti a avizat relocarea temporară a liniei 41 de tramvai, precum şi a întregului trafic auto pe Str. Braşov (crearea unui by-pass de circulaţie), până la finalizarea lucrărilor la metrou din zona intersecţiei Drumul Taberei /Str. Braşov. Precizăm că aceste măsuri nu vor afecta călătorii liniei 41, întrucât aceasta îşi va menţine traseul actual, nefiind deviată pe alte artere”, scrie agerpres.ro.

RATB nu va mai exista? Cum vor fi afectați bucureștenii de schimbările aduse transportului public

Specialiștii susțin că va fi construită o nouă linie, deviată cu circa 7 metri, urmând ca tramvaiele să circule paralel cu traseul inițial pe perioada derulării lucrărilor la Magistrala 5 de metrou.

RATB vine cu aceste precizări în urma unor informaţii apărute în spaţiul public privind devierea liniei de tramvai 41 în zona Pieţei Agroalimentare Drumul Taberei (Moghioroş) din cauza lucrărilor efectuate la noua magistrală de metrou.

surse: agerpres.ro, evz.ro

Examenul de BACALAUREAT 2018 se amână! Ministerul Educaţiei a făcut anunțul: Când se vor susține probele de competențe... Bilanțul coșmarului alb! Lista actualizată a școlilor închise marți și miercuri...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x