Antena Căutare

Răutatea colegilor i-a distrus viața! Scene șocante: Elevă bătută cu sălbăticie de mai mulți colegi de școală. Motivul este halucinant

O fetiță de 14 ani a fost la un pas de moarte, după ce colegii ei au bătut-o în grup ca să se răzbune pe ea.

Caz șocant! O fetiță de 14 ani a fost bătută cu sălbăticie de colegii de clasă! Adolescenta a fost mințită și dusă într-un loc izolat, unde a fost trântită cu capul de pământ, călcată în picioare și umilită în ultimul hal. Copila se zbate acum între viață și moarte...

Fetița a fost păcălită că va fi dusă la o cină romantică, dar de fapt, ea fusese dusă de colegul pe care îl plăcea, într-un loc izolat, unde i-au tras cu pumnii și picioarele până a ajuns de urgență la Terapie Intensivă

Un video pe Youtube atestă bătăile sălbatice suferite de o minoră de paisprezece ani din Rusia. Bătaia a fost atât de puternică, încât medicii se tem că fetița nu va mai putea avea niciodată copii.
Acest caz extrem de bullying este deja investigat, iar ancheta continuă până când se vor pedepsi pe cei responsabili de această tragedie.

Fetița a fost păcălită în cea mai crudă manieră de către colegii de clasă. Unul dintre colegii pe care fetița îl plăcea a invitat-o la o întâlnire romantică, ceea ce pentru fată a fost un adevărat motiv de bucurie. Din nefericire, adolescenta nu și-a imaginat niciodată că locul unde era dusă de băiat pentru o cină romantică, era de fapt un loc izolat în care era așteptată de încă 5 adolescenți cu vârste între 13 și 14 ani pentru a bătută și umilită. În timp ce unii colegi o băteau, ceilalți filmau momentul șocant în care fetița era agresată.

Videoclipul filmat arată încă o dată brutalitatea elevilor și agresiunea din școli. Fata a fost lovită în cap și aruncată violent la pământ. Cel mai tragic și grav moment atunci când unul dintre ei sare peste corpul Lizei, zdrobindu-i zona coastelor și a stomacului.
Filmarea se termină odată cu momentul în care fata bătută le cere scuze agresorilor. Fetița a ajuns cu ultimele forțe acasă și a chemat ambulanța.

Ajunsă la spital, adolescenta a fost internată la terapie intensivă cu un prognostic grav, deoarece medicii au diagnosticat-o cu leziuni grave asupra organele interne, în special asupra tractului respirator și a organelot de reproducere.
Potrivit presei din Rusia, Liza a fost bătută pentru faptul că a criticat comportamentul inadecvat al colegilor atacatori în școală.

Reintroducerea uniformei în școli, măsură pentru protejarea elevilor! Explicațiile ministrului Educației... O mamă acuză profesorul de sport de faptul că băiatul ei se află în comă! La ce probe îi supunea pe elevi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x