Antena Căutare

Razie masiva a politiei printre taximetristi

Masini fara revizii tehnice la zi, asigurari expirate si aparate de taxat pe care s-a asternut praful de cand nu au mai fost folosite. Taximetristii bucuresteni au picat din nou testul politiei. O razie la primele ore ale diminetii a scos la iveala nenumarate nereguli care pun viata pasagerilor in pericol. Nici in tara nu stam mai bine. Au demonstrat-o reporterii Observator. Urmariti un material filmat cu o camera ascunsa.

O echipa a Observatorului a luat un taxi, la intamplare, in Gara Constanta. Destinatia: localitatea Tuzla, aflata la 20 de kilometri distanta. Pretul negociat: 60 de lei. La iesirea din Constanta, prima oprire - taximetristul vrea bani in avans ca sa alimenteze masina.

Pe drum, tariful sufera o mica. ajustare. Nu mai costa 60 de lei dus-intors, ci o suta de lei. Colegii de breasla au insa alta parere: cursa nu costa nici pe departe atat de mult.

Povestea se repeta si in Capitala. Instrumente de evaziune, aparate de taxat defecte sau masini care nu au mai trecut printr-un service auto de luni bune. Este bilantul unei razii fulger la primele ore ale diminetii. Jumatate dintre taximetristii opriti au primit si amenda.

Scuza soferilor care incalca legea si isi pun in pericol clientii: tariful prea mic. De la inceputul anului, aproape 300 de taximetristi-pirat au fost opriti pe strazile din Bucuresti. Amenzile pentru nereguli au depasit un milion de lei. Chiar si asa, de cele mai multe ori, revin pe strazi fara sa le pese de siguranta clientilor.

Socant! Un bebelus a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost infometat de mama... O batrana din Bistrita-Nasaud locuieste intr-un cotet de porci ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x