Antena Căutare

O batrana din Bistrita-Nasaud locuieste intr-un cotet de porci

O poveste impresionanta vine azi din Bistrita-Nasaud, unde o batrana de 74 de ani traieste, fie vara, fie iarna, intr-un cotet de porci. A ramas fara casa, dupa ce s-a daramat, acum 19 ani. Dar nu cerseste. Si nu primeste nimic gratis. La varsta ei, munceste pentru fiecare colt pe paine.

La cei 74 de ani ai sai, tanti Ileana isi face patul intre gunoaie. Sta intr-un cotet, de 19 ani. De cand a inceput sa i se darame casuta parinteasca. Daca ar intra, s-ar prabusi si ultimul zid care mai sta, cat de cat, in picioare. Sprijinit de cateva lemne. Si totusi, nu vrea sa fie o povara pentru nimeni. Nici macar pe fiul sau, pe care nu l-a mai vazut demult. Insa cand vorbeste despre el, i se aprind ochii.

Primeste ajutor de la primarie. 125 de lei. Si sprijin de la vecini. Le este mila de batrana. Insa unora le este si teama. De focarul de infectie care s-a format in jurul cotetului. Dar si de un posibil incendiu care ar putea sa porneasca de la soba improvizata in curte.

Casa parinteasca nu-i apartine doar ei, ci si fratilor, care-au uitat-o. Nu poate s-o darame. Sau sa o reconstruiasca. Oricum, nici n-ar avea bani. E impacata cu gandul ca asa va trai pana la sfarsitul zilelor.

Razie masiva a politiei printre taximetristi... Parintii ii critica pe profesori pentru rezultatele slabe obtinute de elevi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x