Antena Căutare

Reacția a doi australieni după ce au străbătut România pe Via Transilvanica. Cei doi soți au fost uimiți: "Suntem îndrăgostiți"

Pentru doi australieni, aventura în România a devenit cea mai frumoasă experineță în momentul în care au decis să străbată țara pe celebrul traseu Transilvanica. Recația lor a strâns zeci de aprecieri.

Reacția a doi australieni după ce au străbătut România pe Via Transilvanica. Cei doi soți au fost uimiți: "Suntem îndrăgostiți" Galerie
Reacția a doi australieni după ce au străbătut România pe Via Transilvanica. | Captură Facebook

Doi australieni au fost fascinați de frumusețile țării noastre și au descoperit câte bogății are România. Au străbătut țara pe Via Transilvănica și au fost uluiți.

Cu cei 1.400 km ai săi, Via Transilvanica este cel mai lung traseu de drumeţii din România. Leagă 12 situri incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO şi reprezintă o conexiune vitală între comunităţile locale şi diversele faţete ale patrimoniului, cuprinzând atât moştenirea construită şi naturală, cât şi tradiţiile imateriale.

Citește și: Cea mai misterioasă biserică din România | FOTO. Locul “sfinților fără ochi”, unde se fac slujbe de peste 700 de ani

Doi australieni își mărturisesc dragostea față de România

Via Transilvanica, primul traseu de lungă distanţă din România, care traversează ţara de la Putna la Drobeta-Turnu Severin, a fost finalizat, după patru ani de amenajare, perioadă în care a adunat deja mii de turişti, români şi străini.

Citește și: Ce oraș ți se potrivește în funcție de zodie. Locul de pe glob în care nativii s-au născut să trăiască

"Iată-ne aici. Cei doi australieni au reușit să ajungă la Dunăre. Nu mai suntem confuzi, suntem îndrăgostiți - de România. Ce țară uimitoare, ce oameni minunați! Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă această drumeție. Lista este prea lungă pentru a o menționa aici; îi apreciem pe fiecare în parte. Nu putem promite că ne vom întoarce ... dar cine știe.
Drum Bun! La revedere, până când ne vom întâlni din nou", au scris ei.

Citește și: Locul din România unde dacă te rogi ai parte de adevărate minuni. Românii care l-au vizitat au trăit miracolul pe pielea lor!

Via Transilvanica este un proiect al organizaţiei Tăşuleasa Social, care desfăşoară acţiuni cu caracter educaţional, social, de mediu, cultural.

"Scopul Via Transilvanica este de a reinventa turismul (din zona rurală) a României, de a facilita accesul călătorilor la comunităţile de pe traseu şi la poveştile lor, ajutându-le să se dezvolte în mod sustenabil şi responsabil", se mai arată într-un comunicat, potrivit Agerpres.

Citește și: Locul de pe litoralul românesc unde ai parte de o vacanță ca în străinătate. Te simți ca în Grecia, fără să părăsești țara!

Cum se descurcă Orianda de când Călin Donca e în închisoare. Gestul la care a fost nevoită se recurgă soția milionarului... (P) 10 idei de cadouri personalizate pentru a face specială ziua cuiva drag...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x