Antena Căutare

Familia Șărămăt, prima reacție după mesajul transmis de Sorina: ”Nu înseamnă nimic. E doar o poezie scrisă de tatăl ei!”

Mesajul transmis de Sorina, fetița care a fost adoptată cu scandal de o familie de români care trăiesc în America, în urmă cu câteva luni, nu au impresionat-o deloc pe Adelina Șărămăt. 

Familia Șărămăt, prima reacție după mesajul transmis de Sorina: ”Nu înseamnă nimic. E doar o poezie scrisă de tatăl ei!” Galerie
Familia Șărămăt, prima reacție după mesajul transmis de Sorina: ”Nu înseamnă nimic. E doar o poezie scrisă de tatăl ei!”

În cadrul unui interviu pentru Antena 3, femeia care a crescut-o pe Sorina a spus că nu este decât o poezie scrisă de domnul Săcărin, iar fetița ar face orice numai să vorbească cu ei.

”Vreau să spun că mesajul e de la domnul Săcărin, practic ei l-au scris și Sorina l-a învățat ca pe o poezie. Pentru noi nu înseamnă nimic acest mesaj, știm că nu e de la ea.

Este un mesaj pentru noi că fata își dorește să vorbească cu noi. E capabilă chiar să se filmeze și să spună o poezie pe care o spun ei. Sorina nu vorbește așa. Imită vocea Ramonei.

Fata lor Ana îi spune de multe ori Sorinei că e neagră, e foarte rasistă. E geloasă pe Sorina, ar arunca-o în aer. O deranjează orice face Sorina”, a spus Adelina Șărămăt, la Antena 3.

Sorina, fetiţa din Baia de Aramă adoptată de o familie de români din SUA, a părăsit ţara

Sorina, micuța crescută în Baia de Aramă şi adoptată de familia Săcărin care locuiește în America, al cărei caz a stârnit un val de revoltă și emoții în societatea românească, a înregistrat un mesaj video pentru asistenţii maternali care au crescut-o.

În mesajul Video, Sorina le mulţumeşte, le povestește cum este în noua familie și ce activități are în SUA, însă, lansează și un avertisment către aceștia.

Din SUA, Sorina, copila din Baia de Aramă, le-a transmis un avertisment bizar asistenților maternali care au crescut-o: „Mă cheamă Săcărin. Dacă nu mai ziceți prostii..”

”Doamna şi domnul Mariana şi Vasile Şărămăt, Mulţumesc că m-aţi crescut până la 8 ani. Sunt bine în familia asta, ei mă iubesc, şi eu pe ei îi iubesc. Mă îngrijesc, îmi dau de mâncare, am haine, mă îmbrac frumos, profesoarele la şcoală sunt foarte drăguţe, şcoala e foarte bine, fac pian, fac înot, fac gimnastică, îi iubesc pe ei şi ei pe mine. Mă cheamă şi pe mine Săcărin şi vă rog să nu mai ziceţi prostii. Dacă nu mai ziceţi prostii, o să venim la voi în România, în vizită”, este mesajul Sorinei.

O fetiță a fost smulsă de mascați din familia unde a crescut, pentru a fi trimisă în SUA! "Au lovit-o cu capul de ciment!"

Sorina, fetița adoptată de o familie de români din SUA, a împărțit țara în două

Sorina a fost luată de autorităţi din locuinţa asistentului maternal din Mehedinţi care a crescut-o, după ce a fost adoptată de o familie de români din SUA.

Momentul a fost filmat de apropiaţii familiei, iar imaginile au fost postate pe Facebook. În filmare se vede cum copilul, disperat, plânge, se prinde de hainele femeii şi strigă ”mami, nu vreau să plec”, în timp ce procurorul trage de ea şi încearcă să o ducă la maşină, pentru a fi preluată de părinţii adoptivi.

Inspecţia Judiciară a dispus cercetarea disciplinară a procurorului de caz, dosarul aflându-se la Secţia pentru procurori în materie disciplinară a CSM.

CNAS reia producţia şi distribuţia cardurilor europene de sănătate... Morun de 1,7 metri, în stare de putrefacţie, văzut plutind pe Dunăre. Poliţiştii din Galaţi fac cercetări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x