Din SUA, Sorina, copila din Baia de Aramă, le-a transmis un avertisment bizar asistenților maternali care au crescut-o: „Mă cheamă Săcărin. Dacă nu mai ziceți prostii..”

Sorina, copila din Baia de Aramă luată cu forța din grija asistenților maternali și adoptată de o familie de români stabiliți în SUA, a înregistrat un mesaj bizar pentru oamenii care i-au fost părinți până la vârsta de opt ani.

Sorina vorbește despre noua ei viață în Statele Unite ale Americii

Sorina pare un copil fericit. Povestește că este iubită de familia adoptivă, că este foarte bine îngrijită, are haine frumoase, își iubește învătătoarele de la școală și face tot felul de activități extrașcolare.

În aceeași înregistrare video, postată pe pagina de Facebook a jurnalistei Ioana Dogioiu, Sorina li se adresează asistenților maternali din România cu „doamna şi domnul Mariana şi Vasile Şărămât” și lansează un avertisment:

„Mulţumesc că m-aţi crescut până la opt ani. Sunt bine în familia asta, ei mă iubesc, şi eu pe ei îi iubesc. Mă îngrijesc, îmi dau de mâncare, am haine, mă îmbrac frumos, profesoarele la şcoală sunt foarte drăguţe, şcoala e foarte bine, fac pian, fac înot, fac gimnastică, îi iubesc pe ei şi ei pe mine. Mă cheamă şi pe mine Săcărin, şi vă rog să nu mai ziceţi prostii. Dacă nu mai ziceţi prostii, o să venim la voi în România, în vizită”, spune copila.

Asistenții maternali din Baia de Aramă în familia cărora Sorina a crescut până la opt ani continuă lupta în justiție pentru anularea adopției, spunând că își doresc să o adopte chiar ei pe fată. cu toate astea, în dosar există numeroase dovezi ce atestă faptul că, de-a lungul anilor, au refuzat să facă acest lucru.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri