Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Din SUA, Sorina, copila din Baia de Aramă, le-a transmis un avertisment bizar asistenților maternali care au crescut-o: „Mă cheamă Săcărin. Dacă nu mai ziceți prostii..”

Sorina, copila din Baia de Aramă luată cu forța din grija asistenților maternali și adoptată de o familie de români stabiliți în SUA, a înregistrat un mesaj bizar pentru oamenii care i-au fost părinți până la vârsta de opt ani.

Sorina vorbește despre noua ei viață în Statele Unite ale Americii

Sorina pare un copil fericit. Povestește că este iubită de familia adoptivă, că este foarte bine îngrijită, are haine frumoase, își iubește învătătoarele de la școală și face tot felul de activități extrașcolare.

În aceeași înregistrare video, postată pe pagina de Facebook a jurnalistei Ioana Dogioiu, Sorina li se adresează asistenților maternali din România cu „doamna şi domnul Mariana şi Vasile Şărămât” și lansează un avertisment:

„Mulţumesc că m-aţi crescut până la opt ani. Sunt bine în familia asta, ei mă iubesc, şi eu pe ei îi iubesc. Mă îngrijesc, îmi dau de mâncare, am haine, mă îmbrac frumos, profesoarele la şcoală sunt foarte drăguţe, şcoala e foarte bine, fac pian, fac înot, fac gimnastică, îi iubesc pe ei şi ei pe mine. Mă cheamă şi pe mine Săcărin, şi vă rog să nu mai ziceţi prostii. Dacă nu mai ziceţi prostii, o să venim la voi în România, în vizită”, spune copila.

Asistenții maternali din Baia de Aramă în familia cărora Sorina a crescut până la opt ani continuă lupta în justiție pentru anularea adopției, spunând că își doresc să o adopte chiar ei pe fată. cu toate astea, în dosar există numeroase dovezi ce atestă faptul că, de-a lungul anilor, au refuzat să facă acest lucru.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro