Căutare Live

Reacție de la Matei Balș, după ce Florin Salam a lansat acuzații grave la adresa medicilor: "Suntem țigani, ne-au spus să mergem la ghicitoare"

Reacția Institutului Matei Balș nu a întârziat să apară, după ce Florin Salam a lansat acuzații grave la adresa medicilor. Fratele cântărețului de manele se află internat în spital, iar acesta susține că nimeni nu i-a oferit nicio informație despre starea de sănătate.

Florin Salam a lansat acuzații grave la adresa medicilor. Reacție de la Matei Balș

Captură video

Reacția Institutului Matei Balș a fost transmisă la scurt timp după ce Florin Salam a lansat acuzații grave la adresa medicilor. Artistul de manele a declarat presei că nu vrea decât să știe că fratele său este bine, iar doctorii l-ar fi ignorat și ironizat atât pe el, cât și pe alte rude care s-au interesat de starea pacientului.

”Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui. Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”, a declarat Florin Salam presei.

Citește și: Florin Salam, în culmea disperării! Manelistul a chemat televiziunile la spital. Ce a dezvăluit

Rudele lui Salam spun că medicii i-au discriminat pentru că sunt romi

Rudele lui Salam susțin că au fost discriminate pentru că sunt romi: ”Ne-au întrebat 'Sunteți țigani?'. Le-am spus că da și ne-au spus 'Atunci mergeți la ghicitoare'”, a mai declarat o membră a familiei lui Florin Salam, potrivit Antena 3.

Reacția Institutului Matei Balș, după acuzațiile lui Florin Salam

”Poziția spitalului este următoarea: dincolo de starea foarte gravă a pacientului care nu face obiectul discuției de la televizor, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent, un medic din colectivul Secției de Terapie Intensivă s-a întâlnit cu membrii familiei și le-a explicat starea în care se află, procedurile care i se aplică pacientului, care este prognosticul și șansele de supraviețuire. Prin urmare, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent despre starea pacientului”, a declarat Cătălin Apostolescu, purtătorul de cuvânt al Institutului Matei Balș din Capitală, la Antena3.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... S-a aflat când se închid școlile în București. Câte cazuri de coronavirus ar trebui să se înregistreze zilnic pentru ca ...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri