Florin Salam, în culmea disperării! Manelistul a chemat televiziunile la spital. Ce a dezvăluit

Celebrul manelist Florin Salam trece printr-o adevărată dramă și a cerut ajutorul televiziunilor pentru a face publică situația dureroasă prin care trece. Cântărețul a făcut dezvăluiri neașteptate, ce i-au uluit pe fani.

Florin Salam trece printr-o adevărată dramă

Aflat în curtea Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Matei Balș”, Florin Salam a dezvăluit faptul că fratele său este bolnav de Covid-19 și că medicii nu oferă informații clare și suficiente familiei.

Fratele lui Florin Salam, infectat cu Covid-19. Manelistul, apel disperat

Medicii se apără și spun că rudele bolnavului au fost ținute la curent zilnic. Pentru cei care nu știu, fratele celebrului manelist a fost depistat cu Covid-19 este internat de două săptămâni la acest spital, iar medicii au anunțat că bărbatul este intubat și multe dintre organele vitale i-au cedat. Acum, familia lui Florin Salam încearcă să afle în ce stare se află bărbatul și orice aalt detaliu cu privire la starea lui actuală.

citește și: Cum a reacționat iubita lui Florin Salam, când un om sărac i-a cerut ajutorul! Gestul Roxanei Dobre a fost filmat

Iată mai jos declarația făcută de Florin Salam, după ce a solicitat ajutorul televiziunilor pentru a face cunoscută situația dureroasă prin care trece:

Florin Salam, în culmea disperării! Manelistul a chemat televiziunile la spital. Ce a dezvăluit

Florin Salam, apel disperat prin intermediul televiziunilor

Florin Salam, apel disperat prin intermediul televiziunilor

„Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copii lui, suntem frații lui. Nimeni nu comunică cu noi. Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”, a declarat Florin Salam reporterilor prezenți în curtea Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Matei Balș”.

citește și: Reacție de la Matei Balș, după ce Florin Salam a lansat acuzații grave la adresa medicilor: "Suntem țigani, ne-au spus să mergem la ghicitoare"

„În fiecare zi, între orele 12-13, coboară un domn doctor care ne spune despre starea dânsului. Ne-a spus că medicamentul Remdesivir nu a apărut încă în România. Noi avem familie în America, care ne putea procura pe rețeta medicală. După ce le-am spus medicului, dânsul ne-a spus că este <>. Astăzi i-a spus surorii mele că mâine avunge Remdesivirul în România și că o să-i facă rost de o doză, dar noi puteam să procurăm medicamentul mai demult”, a declarat sora pacientului, pentru cei de la Antena 3.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri