Antena Căutare

Reacția lui Godină despre numirea lui Berbeceanu în funcția de șef de cabinet la Interne: „Pentru cei care șușotesc pe la colțuri le transmit să fie relaxați”

Anunțul ministrului de Interne Marcel Vela referitor la numirea lui Traian Berbeceanu ca șef al cabinetului a provocat reații atât din partea lui Berbeceanu, cât și a polițistului Marian Godină.Primul care a reacționat a fost Traian Berbeceanu, care a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Reacția lui Godină despre numirea lui Berbeceanu în funcția de șef de cabinet la Interne: „Pentru cei care șușotesc pe la colțuri le transmit să fie relaxați”
Marian Godină și Berbeceanu

Acesta a spus că propunerea ministrului de a-l numi șef al cabinetului său îl onorează și că va fi mult de muncă în acest minister. „Propunerea domnului ministru Marcel Vela mă onorează și mă responsabilizează, în egală măsură! Va fi nevoie de multă muncă și multă determinare. Și ne vom baza pe sprijinul tuturor profesioniștilor din Poliția Română! Va fi bine! Doamne ajută!”, a precizat Berbeceanu.

La rândul său, polițistul Marian Godină a reacționat pe rețeaua de socializare după anunțul oficial al ministrului de Interne. El a ținut să răspundă unor zvonuri apărute în media, potrivit cărora, după Berbeceanu, ar urma să ajungă și el într-o funcție în acest cabinet la Interne.

Citește și: Fostul comisar Traian Berbeceanu, funcție de prim rang în Ministerul Afacerilor Interne

„Lui Ciutacu și zvonacilor de prin Ministerul de Interne care deja șușotesc pe la colțuri că “o să vină și Godină” le transmit să fie relaxați pentru că eu îmi voi vedea în continuare de treaba mea, aici, la Brașov, unde voi rămâne agent de poliție, funcție pentru care am muncit, pe care o merit și pentru care mă duce suficient capul”, a anunțat Godină.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat, joi, la o conferinţă de presă, că fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia Traian Berbeceanu va fi numit şeful său de de cabinet.

Primele imagini de la accidentul din Timiș! O persoană a murit și șase sunt încarcerate! VIDEO... Schimbări uriașe pentru elevi, în curând! Ce anunță ministrul Educației: „Sunt măsuri imediate”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x