Căutare Live

Reacția Poliției Române și a Ministerului Justiției, după sinuciderea lui Ionuț Lepa, ucigașul polițistului din Timiș

Este anchetă după ce Ionuţ Lepa, ucigaşul poliţistului din Timiş, s-a sinucis în spatele gratiilor. Acesta era închis în penitenciarul Popa Şapcă din Timişoara. Acum trebuie stabilit cum a fost posibil ca acesta să îşi pună capăt zilelor.

Este anchetă după ce Ionuţ Lepa, ucigaşul poliţistului din Timiş, s-a sinucis în spatele gratiilor. Acesta era închis în penitenciarul Popa Şapcă din Timişoara. Acum, trebuie stabilit cum a fost posibil ca acesta să îşi pună capăt zilelor.

Corina Matlinschi, corespondent Antena 3, a venit cu informații noi legate de anchetă. Conform reporterului, alarma s-a dat la ora 06:40, un echipaj medical din penitenciar a început imediat manevrele de resuscitare, fiind chemat ajutor și un echipaj SMURD. Eforturile medicilor nu au avut succes, la ora 07:15 fiind declarat decesul lui Ionuț Lepa, ucigașul polițistului Cristian Amariei.

CITEȘTE ȘI: Cum s-a spânzurat criminalul polițistului din Timiș! Oamenii legii nu l-au putut împiedica: ”Nimeni nu poate sta cu ochii pe el 24 de ore din 24!”

„Am fost informată azi-dimineață, la prima oră, de către directorul ANP și i-am solicitat să facă o cercetare. Când voi avea informații noi, le voi transmite”, a declarat ministrul Justiției, Ana Birchall.

„În jurul orei 06:30 am fost sesizați cu privire la acest fapt. Se desfășoară activități de cercetare la fața locului, împreună cu unitățile de Parchet. Colegii noștri sunt încă la Timișoara, verificările sunt în curs. La final, vom da toate detaliile”, a precizat Ioan Buda, Inspector general al Poliției Române.

CITEȘTE ȘI: De ce s-a sinucis Ionel Marcel Lepa, criminalul polițistului din Timiș! Risca 30 de ani de închisoare

Sursa: Antena 3

1 iunie, prima zi de vară în calendar. Tradiții și obiceiuri în luna iunie. Ce trebuie să faci de „cireșar”... Definitivat 2019. Modele de subiecte la proba scrisă din 24 iulie 2019...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri