Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Adela

Cum s-a spânzurat criminalul polițistului din Timiș! Oamenii legii nu l-au putut împiedica: ”Nimeni nu poate sta cu ochii pe el 24 de ore din 24!”

Ionel Marcel Lepa, criminalul polițistului Cristian Amariei, s-a spânzurat în închisoare cu un cearșaf, conform reprezentanților penitenciarului. Acesta era singur în celulă și a fost găsit inconștient luni dimineață.

Ionel Marcel Lepa, criminalul polițistului Cristian Amariei, s-a spânzurat în închisoare cu un cearșaf, conform reprezentanților penitenciarului. Acesta era singur în celulă și a fost găsit inconștient luni dimineață.

Conform Adevărul, Ionel Marcel Lepa s-a spânzurat cu cearșaful de pe patul din celula în care era închis. El a fost găsit în grupul sanitar al celulei, iar medicii au fost confirmat decesul la ora 7:15.

Citește și: Noi detalii despre sinuciderea lui Ionel Marcel Lepa! Cum a fost găsit criminalul polițistului din Timiș

Reprezentanţii Penitenciarului au declanşat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului.

”Deţinuţii au în cameră cearşafuri, pături, nici nu poţi sta fără. Au haine. Se pot spânzura, dacă asta doresc, cu orice. Sigur că atunci când avem informaţii că acesta ar fi intenţia, deţinuţii sunt supravegheaţi ceva mai intens. Însă nimeni nu poate sta 24 de ore din 24 cu ochii pe el. Dacă un deţinut îşi doreşte asta, la fel ca orice om de altfel, poate să o facă. Nimeni nu-l poate împiedica să se sinucidă, dacă asta urmăreşte să facă”, a declarat Sorin Dumitrascu, preşedinte Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Citește și: Ce se întâmplă după sinuciderea lui Ionel Marcel Lepa! Anunțul făcut de reprezentanții Penitenciarului Popa Șapcă

Lepa a ajuns în penitenciar săptămâna trecută, după ce a fost prins de poliţişti, el având de ispăşit o condamnare pentru tentativă la tâlhărie. Între timp, i s-a mai deschis un dosar penal pentru omor calificat asupra poliţistului pe care l-a împuşcat, în timp ce Cristian Amariei îl urmărea.

Citește și: De ce s-a sinucis Ionel Marcel Lepa, criminalul polițistului din Timiș! Risca 30 de ani de închisoare

Lepa urma să fie prezentat Curţii de Apel Timişoara, unde magistraţii aveau de judecat contestaţia depusă la decizia Tribunalului Timiş de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Recomandari