Antena Căutare

Reacția Prințului Harry atunci când un jocheu s-a apropiat prea mult de Meghan

Royal Ascot este o cursa de cai celebra in Marea Britanie si unul dintre evenimentele preferate ale Reginei Elisabeta a II-a. Zilele trecute Printul Harry a fost insotit pentru prima data la acest eveniment de proaspata sa sotie, Meghan Markle.

Royal Ascot este o cursă de cai celebră în Marea Britanie și unul dintre evenimentele preferate ale Reginei Elisabeta a II-a. Zilele trecute, Prințul Harry a fost însoțit pentru prima dată la acest eveniment de proaspăta sa soție, Meghan Markle.

Cursa de cai la care Familia Regală Britanică participă încă din anul 1711, necesită o ținute elegante și o respectare strictă a protocolului. Dacă vorbil despre ținute, Ducii de Sussex nu au dezamăgit, însă un mic detaliu de la înmânarea premiului a stârnit râsete, dar și o atenționare către câștigătorul cursei, adresată de Harry.

Conform protocolului regal, participanților le este permis doar să le strângă mâna membrilor familiei ragale, lucru de care Frankie Dettori nu a ținut cont și i-a sărutat mâna Ducesei de Sussex. Acest gest a fost imediat observat de Prințul Harry care i-a atras atenția spunandu-i jocheului că s-a apropiat puțin cam mult de soția sa, iar Frankei i-a răspus: „Am văzut că și ea a chicotit”

Reacția Prințului Harry atunci când un jocheu s-a apropiat prea mult de Meghan

De la acest eveniment au lipsit au lipsit Prințul William și Kate Middleton. Prințul nu a putut ajunge deoarece a fost prezent în Liverpool la Festivalul Internațional de Business pe care o conduce. Kate se află încă în concediul de maternitate și are dreptul să lipsească de la evenimete dacă dorește.

Ai grijă ce spui! Expresiile care te pot arunca în spatele gratiilor imediat! Legea a fost adoptată în urmă cu puțin tim... Tragedie în Indonezia! 192 de persoane dispărute după ce un feribot s-a scufundat! Căutările continuă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x