Căutare Live

Reacția Prințului Harry atunci când un jocheu s-a apropiat prea mult de Meghan

Royal Ascot este o cursa de cai celebra in Marea Britanie si unul dintre evenimentele preferate ale Reginei Elisabeta a II-a. Zilele trecute Printul Harry a fost insotit pentru prima data la acest eveniment de proaspata sa sotie, Meghan Markle.

Royal Ascot este o cursă de cai celebră în Marea Britanie și unul dintre evenimentele preferate ale Reginei Elisabeta a II-a. Zilele trecute, Prințul Harry a fost însoțit pentru prima dată la acest eveniment de proaspăta sa soție, Meghan Markle.

Cursa de cai la care Familia Regală Britanică participă încă din anul 1711, necesită o ținute elegante și o respectare strictă a protocolului. Dacă vorbil despre ținute, Ducii de Sussex nu au dezamăgit, însă un mic detaliu de la înmânarea premiului a stârnit râsete, dar și o atenționare către câștigătorul cursei, adresată de Harry.

Conform protocolului regal, participanților le este permis doar să le strângă mâna membrilor familiei ragale, lucru de care Frankie Dettori nu a ținut cont și i-a sărutat mâna Ducesei de Sussex. Acest gest a fost imediat observat de Prințul Harry care i-a atras atenția spunandu-i jocheului că s-a apropiat puțin cam mult de soția sa, iar Frankei i-a răspus: „Am văzut că și ea a chicotit”

Reacția Prințului Harry atunci când un jocheu s-a apropiat prea mult de Meghan

De la acest eveniment au lipsit au lipsit Prințul William și Kate Middleton. Prințul nu a putut ajunge deoarece a fost prezent în Liverpool la Festivalul Internațional de Business pe care o conduce. Kate se află încă în concediul de maternitate și are dreptul să lipsească de la evenimete dacă dorește.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... TRAGEDIE fără margini.S-A SINUCIS la 12 ani. Gest EXTREM făcut de o copilă de clasa a VI-a...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri