Antena Căutare

Căsătorie istorică în Familia Regală Britanică. Vărul Elisabetei a II-a se căsătorește cu partenerul său de viață

Familia regala britanica este una cu traditie, cunoscuta pentru valorile conservatoare. Cu toate acestea printii Wiliam si Harry au demonstrat de nenumarate ori ca isi doresc o adaptare a regulilor familiei regale la vremurile in care traim.

Familia regală britanică este una cu tradiție, cunoscută pentru valorile conservatoare. Cu toate acestea prinții Wiliam și Harry au demonstrat de nenumărate ori că își doresc o adaptare a regulilor familiei regale la vremurile în care trăim. Un alt eveniment istoric, dovadă a înlăturării ideilor considerate învechite, după cel al cosătoriei dintre Prințului Harry cu Meghan Markle, va avea loc vara aceasta în sud-vestul Marii Britanii, unde Lordul Ivar Mountbatten se va căsători cu partenerul său de viață James Coyle.

Ivar Mountbatten a avut o căsnicie timp de 16 ani cu Anne Vere Thompson, din care au rezultat trei copii, dar aceștia au divorțat în anul 2011. Chiar dacă cei doi sunt divorțați, ei au rămas în reții foarte bune, dovadă stă faptul că fosta soție a lui Mountbatten o să-l conducă pe acesta la altar.

Căsătorie istorică în Familia Regală Britanică. Vărul Elisabetei a II-a se căsătorește cu partenerul său de viață

Anne a declarat cu ceva timp în urmă că știa, înainte de a se căsători cu Ivar, faptul că este bisexual și că atunci când a făcut public acest lucru(2016) l-a văzut ușurat și împăcat: „Am realizat cât de ușurat s-a simțit când a împărtășit acest secret, în special cu cineva care s-a arătat atât de receptiv. Pentru că am mulți prieteni și veri gay, sunt foarte deschisă în ceea ce privește sexualitatea. Am simțit că a scăpat de o povară și cu siguranță acest lucru ne-a apropiat și mai mult, pentru că a reprezentat momentul în care a avut încredere în mine”. Tot aceasta a mărturisit pentru Daily Mail că: „A fost ideea fetelor noastre. Mă emoționează deosebit de mult, mă simt copleșită”

Căsătorie istorică în Familia Regală Britanică. Vărul Elisabetei a II-a se căsătorește cu partenerul său de viață

James Coyle, în vârstă de 56 de ani, nu va prelua titlul de nobil al viitorului său soț Ivar Mountbatten de 55 de ani. Cel din urmă a susținut faptul că această căsătorie reprezintă un lucru foarte important pentru partenerul său James.

Rezultate Evaluarea Națională 2018 EDU.RO. Când se afișează NOTELE FINALE!... Rezultate Evaluarea Națională 2018. Află pe EDU.ro ce notă ai luat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x