Căutare Live

Reacțiile colegilor de trupă ai lui Leo Iorga după moartea acestuia! „Leo Iorga a plecat la stele…să cânte cu îngerii”

Leo Iorga a murit pe 2 noiembrie 2019, atunci când inima a mai încetat să bată. Acesta s-a stins din viață cu doar o lună înainte de a împlini 55 de ani.

Colegii de trupă ai artistului sunt devastați de durere. „Prietenul meu drag Leo Iorga a plecat la stele…să cânte cu îngerii. Drum lin… Te-am iubit, te iubim, te vom iubi și nu te vom uita niciodată”, a scris chitaristul Teo Boar, arădean ca și Leo Iorga.

Adrian Odean, nașul său de cununie și coleg din perioada de aur Compact (88-96), s-a declarat și el șocat de dispariția prietenului său. „Plâng, nu m-am putut stăpâni. Leo a plecat spre o lume mai bună. Va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna”, a spus Adrian Ordean.

Citește și: Leo Iorga, prima apariţie la TV, după intervenţia chirurgicală la care a fost supus! "Am vrut să abandonez"

„Doar a plecat… Nu a murit. Nu poate muri un om care a dăruit atât de mult, care a înseninat atâtea chipuri, care a făcut fericiți atâția oameni, care a lăsat atât de mult frumos în lume. Nu poate muri un om de al cărui talent se vor bucura multe generații. Te vom iubi mereu, dragule drag!”, a scris Costi Cămărășan, fondator al trupei Compact.

Citește și: Top cele mai frumoase melodii ale trupei Compact! Versurile sunt nemuritoare

„A plecat la Cer un om sfant, cum putini au fost. Nimeni nu a ascuns atatia ani de suferinta fara ca publicul sa simta asta.Ne a lasat in lacrimi”, a spus și Adrian Coco Tinca, chitarist bass la Compact.

Citește și: Leo Iorga a fost un luptător pentru viață! Artistul suferea de o maladie cumplită, cancerul pulmonar

Leo Iorga a fost un luptător pentru viață! Artistul suferea de o maladie cumplită, cancerul pulmonar... VIDEO uluitor! Imagini din interiorul unei ambulanțe SMURD, în momentul în care este lovită în trafic. Paramedicii sunt ...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Parteneri
Pui cu sos de ardei portughez, perfect pentru un prânz în familie
Catine.ro
Ultimele știri
x