Antena Căutare

Record de temperatura scazuta la Joseni: -16°C

Un nou record de temperatura scazuta inregistrat in acest sezon: -16 grade Celsius, la Joseni. Meteorologii au emis si o atentionare de ceata care a fost valabila, miercuri dimineata, in centrul tarii, in pana la ora 11:00.

Potrivit sursei citate, ceata va determina o vizibilitate scazuta, in unele zone chiar si sub 50 de metri.


Record de temperatura scazuta in acest sezon: -16 grade Celsius, la Joseni

Temperaturile au coborat, miercuri dimineata, la Joseni, pana la minus 16 grade Celsius, cea mai scazuta valoare din tara inregistrata in acest sezon.

Meteorologii de la statia Joseni spun ca aceasta valoare s-a inregistrat la ora 07.30, dupa care temperatura a inceput sa creasca usor.

Foarte frig a fost si la Miercurea Ciuc, unde minima consemnata miercuri dimineata a fost de minus 15 grade Celsius, in vreme ce la Toplita au fost minus 14 grade Celsius.

Mai cald a fost la Odorheiu Secuiesc, unde s-au inregistrat minus 10 grade Celsius si la Bucin, unde mercurul a coborat doar pana la minus 2 grade Celsius.

O cursa Bucuresti-Bergamo a fost intoarsa pe Aeroportul Baneasa, din cauza unor probleme la unul dintre motoare... Locurile de munca vacante au scazut in trei ani cu 70.000 de posturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x