Antena Căutare

Regele Mihai a împlinit 96 de ani și își aniversează ziua de naștere în Elveția. În tot acest timp, în România îi sunt dedicate evenimente

Regele Mihai împlineşte astăzi 96 de ani! Îşi aniversează însă ziua de naştere departe de România, în Elveţia, alături de Principesa Maria şi de medicii care-l supraveghează atent. În Capitală, în doar câteva momente, va începe primul eveniment prin care este marcată această zi.

Regele Mihai împlineşte astăzi 96 de ani! Îşi aniversează însă ziua de naştere departe de România, în Elveţia, alături de Principesa Maria şi de medicii care-l supraveghează atent.

În Capitală a început deja primul eveniment prin care este marcată această zi.

Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta va decora, în Sala Tronului a Palatului Regal din Bucureşti o serie de personalități și colaboratori ai Casei Majestății Sale Regelui.

Regele Mihai este sărbătorit miercuri de Familia Regală la împlinirea vârstei de 96 de ani. Majestatea Sa va aniversa ziua de naştere în cadru privat, la reşedinţa din Elveţia, alături de principesa Sofia. Regele se află în continuare sub atenta supraveghere a personalului medical de diverse specialităţi, precum şi în prezenţa unor membri ai Casei Majestăţii Sale, detaşaţi în Elveţia, şi a două maici ortodoxe, potrivit romaniaregala.ro.

Familia Regală sărbătoreşte ziua de naștere a Regelui Mihai, care împlineşte, miercuri, 96 de ani, prin două evenimente.

„În numele Majestății Sale Regelui Mihai I, Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, va decora, în Sala Tronului a Palatului Regal din Bucureşti, miercuri, 25 octombrie 2017, la ora 17, o serie de personalități și colaboratori ai Casei Majestății Sale Regelui, din țara noastră și de peste hotare. Alături de Principesa Moștenitoare se vor afla Principele Radu şi Principesa Maria.

De asemenea, cu ocazia zilei de naştere a Majestăţii Sale Regelui, în prezența Altețelor Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta, Principele Radu și Principesa Maria, Ateneul Român va găzdui, în aceeaşi seară, începând cu ora 19, cea de-a zece ediţie a concertului anual de binefacere organizat de Fundaţia Principesa Margareta a României", arată Secretariatul Regal într-un comunicat de presă transmis luni.

Concertul a ajuns la a zecea ediție este organizat cu scopul de a aduna fonduri pentru susținerea programului anual "Tinere Talente".

La sfârșitul săptămânii trecute, Casa Regală a României a anunțat că Regele Mihai continuă să fie sub supravegherea medicilor, precizând că în preajma zile sale de naştere Principesa Maria se află în Elveţia pentru a îi fi alături

Veste excelentă pentru românii care au donat bani pentru opera lui Brâncuși! Ministerul Culturii a demarat procedurile î... Toate pensiile vor crește de la 1 ianuarie 2018! Calculează-ți chiar tu cât vei primi de la stat lunar!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x