Antena Căutare

Reguli noi de acces în mijloacele de transport din Capitală! Primăria anunţă că pentru a evita aglomeraţia, toate mijloacele de transport vor fi scoase pe trasee

Din 18 mai, regulile de acces în mijloacele de transport în comun se vor schimba odată cu introducerea stării de alertă.

În Capitală, Primăria anunţă că numărul de călători va fi limitată în autobuze, tramvaie şi troleibuze, iar aceştia sunt sfătuiţi să poarte măşti de protecţie. Primăria Capitalei anunţă că pentru a evita aglomeraţia, toate mijloacele de transport în comun vor fi scoase pe trasee.

Regulile care vor fi impuse călătorilor, pentru protejarea împotriva coronavirusului

În autobuzele, tramvaiele şi troleibuzele din Bucureşti, călătorilor li se recomandă să îsi protejeze nasul şi gura cu măşti medicale sau confectionate din material de bumbac, dar şi ochii, cu ochelari (de vedere sau de soare).

Când se reia circulația normală a autobuzelor, în București! STB, anunț de ultimă oră! Reguli stricte! Călătorii vor trebui să aibă și ochii acoperiți!

Accesul în mijloacele STB va fi însă limitat: călătorii vor putea ocupa numărul de scaune din autobuze, troleibuze, tramvaie, precum şi un rând în picioare, respectând distanţa regulamentară de 1,5 metrou.

Din 18 mai, regulile de acces în mijloacele de transport în comun se vor schimba odată cu introducerea stării de alertă.

Preot din judeţul Covasna, despre şcoala online: Copiii nu au pâine pe masă, nu au curent şi nu au haine, la ce să folos... Prefectul de Constanţa afirmă că turiştii care vor veni pe litoral ar putea fi testaţi de Covid-19...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x