Antena Căutare

Reguli noi pe plajele din România! Distanțarea socială, obligatorie și pentru membrii aceleiași familii

Ultima lună de vară vine cu restricţii la mare. Oficialii vor să-i ţină la distanţă pe plajă chiar şi pe membrii aceleiaşi familii.

Reguli noi pe plajele din România! Distanțarea socială, obligatorie și pentru membrii aceleiași familii Galerie
Reguli noi pe plajele din România! Distanțarea socială, obligatorie și pentru membrii aceleiași familii | Profimedia

1 august ar putea veni cu noi restricții, în niciun caz cu măsuri de relaxare. Masca ar putea deveni obligatorie și în aer liber, în special în zonele aglomerate.

Pe plaje, distanța va fi obligatorie chiar și între membrii aceleiași familii. Măsura îi revoltă și îi amuză pe turiști.

„O prostie! Cum să stăm distanțați dacă suntem o familie?! Nu ne-am născut cu masca la gură.”

„Ireal! Înțeleg, distanare socială da, dar nu mi se pare logic între membrii familiei”, spun oamenii.

Măsurile vor fi luate local, în funcție de situația din fiecare oraș. Comitetul Național pentru Situații de Urgență urmează să decidă ce noi restricții se impun.

Coronavirus România. A șaptea zi cu peste o mie de cazuri depistate în 24 de ore

Până astăzi, 28 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 47.053 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 26.128 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi şi 3.716 de pacienţi asimptomatici au fost externaţi la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 1.151 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienţilor care erau deja pozitivi, 594 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până astăzi, 2239 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat. În intervalul 27.07.2020 (10:00) – 28.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 33 de decese (13 bărbaţi şi 20 femei), ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Arad, Argeş, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Caraş-Severin, Dâmboviţa, Gorj, Hunedoara, Prahova, Sibiu, Vrancea şi Bucureşti.

Scene șocante, în Tulcea! O femeie însărcinată, filmată când dă de pământ cu propriul copil, sub privirile îngrozite ale... Ultimă oră! Accident naval grav, în Tulcea! A fost activat planul roșu de intervenție!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x