Căutare Live

Reguli noi pentru cei care călătoresc cu avionul. SRI a anunțat modificări importante. Ce va fi permis, în următoarea perioadă?

Se schimbă regulile la zborul cu avionul. SRI a anunțat modificări importante. Ce va fi permis, în următoarea perioadă?

Reguli noi pentru cei care călătoresc cu avionul. SRI a anunțat modificări importante

Profimedia

Printre noile prevederi se menționează ca vom putea transporta în bagajul de cabină substanțe dezinfectante, fie lichide, fie sub formă de gel, în recipiente de peste 100 ml.

„Răspândirea infectării cu SARS-CoV-2 la scară planetară a schimbat semnificativ modul în care ne raportăm la realitatea zilnică. Distanțarea fizică între oameni a devenit cea mai potrivită, dar și mai la îndemână metodă profilactică, în toate aspectele vieții noastre sociale. Iar unul dintre aceste aspecte este reprezentat de transportul aerian și siguranța călătoriei pe calea aerului.

Citește și:

Mihai Bendeac, simptome cumplite de coronavirus: „Dureri extrem de puternice! Am slăbit trei kilograme în 48 de ore”

În această perioadă, dacă veți alege să utilizați aeroporturile aviației civile din România, vă veți întâlni cu operatorii de securitate ai Brigăzii Antiteroriste, fie din spatele unui ecran de plexiglas și/sau unei măști faciale, fie la distanța interpersonală necesară aplicării procedurilor specifice, cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii infectării cu noul coronavirus”, au transmis reprezentanții SRI, pe site-ul oficial.

Citește și:

Cum se completează CORECT noua declarație pe proprie răspundere. Ce trebuie bifat, pentru ieșirea din zonele metropolitane. Amenzile lasă urme în buzunar!

NOILE REGULI PENTU CĂLĂTORIA CU AVIONUL

- Masca de protecție este obligatorie;

- Este permisă transportarea soluțiilor dezinfectante în bagajul de cabină, chiar dacă recientele depășesc 100 de ml;

- Recipientele cu conținut de alcool de peste 70% sunt permise după aprobarea companiei aeriene cu care călătoriți;

Citește și:

Anunț oficial: Amendă de până la 2.500 de lei pentru nepurtarea măștii de protecție, în timpul stării de alertă. Când încep sancțiunile?

- Utilizați produsele de dezinfectare din aerport, inclusiv înainte de accesarea filtrelor de securitate;

- Veniți în timp util față de ora de decolare, în funcție de indicațiile companiei aeriene

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus, din Antena 3.

Bombă biologică în Vama Nădlac! Mii de oameni au trecut frontiera, în doar câteva ore. Lacrimi și proteste: „Suntem trat... Ce obligații vor avea toți angajații, pe timpul stării de alertă. Reguli noi la locul de muncă, anunțate de autorități: ...
Parteneri
Tartă cu prune. Desert simplu și delicios, din puține ingrediente
Catine.ro
Ultimele știri
x