Antena Căutare

Regulile pentru obtinerea carnetului de sofer vor fi schimbate

Cine vrea sa devina sofer trebuie sa invete mai intai! La asta s-au gandit autoritatile care vor sa inaspreasca regulile de la scolile de soferi. Se vor da doua examene teoretice in loc de unul, iar cursurile pentru condus vor fi inregistrate.

Scoala de soferi incepe sa semene tot mai mult cu facultatea: mai multe examene si prezente obligatorii. Adica participati la cursurile teoretice, invatati, dati examen scris si abia apoi incepeti orele de condus. Dar asta nu inseamna ca scapati de sala cand vreti sa luati permisul.

Examenul final ramane neschimbat: o proba teoretica si una practica. In plus, orele de condus vor fi supravegheate de doua camere video. Una care sa va filmeze pe dumneavoastra si una orientata catre drum.

Si nu sunt singurele modificari. Soferii incepatori s-ar putea sa nu mai aiba voie la volanul camioanelor. Un permis de categoria C ar poate fi obtinut numai dupa varsta de 21 de ani.

Taierea porcului, principala activitate a romanilor inainte de Sarbatori... Spagi la Casele de Sanatate! Adeverintele se obtin doar daca platesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x