Antena Căutare

Relaxare cu probleme pentru un pakistanez în România. A fugit dezbrăcat pentru a-și salva viața

Un pakistanez venit la muncă în România a avut parte de o experiență extrem de neplăcută. Dorința de a se relaxa după serviciu i-a pus viața în pericol.

femeie fără sutien așexată peste un bărbat pe care îl masează Galerie
Un pakistanez a fugit dezbrăcat pentru a-și salva viața în timpul unui masaj de relaxare | Shutterstock

Un pakistanez a trăit pățania vieții lui. După ce a terminat munca, acesta a dorit să se relaxeze, însă a plătit scump.

Relaxare cu probleme pentru un pakistanez în România. A fugit dezbrăcat pentru a-și salva viața

Bărbatul, care lucra în Pitești, a vrut să se relaxeze la un masaj după muncă. Acesta și-a contactat un apropiat, care i-a făcut o programare la o maseuză.

Citește și: Soția afaceristului Shahzada Dawood mort la bordul navei Titan ar fi trebuit să fie în excursie. De ce i-a cedat locul fiului ei

Pakistanezul a mers la domiciliul acesteia, conform unei surse, însă nu a avut parte de experiența dorită. El a rămas și fără sesinea de masaj, și a fost jefuit.

Pentru suma de 250 de lei, bărbatul trebuia să aibă parte de un masaj de relaxare. Acesta avea programare la ora 22:00, în seara de 22 ianuarie 2023. Când a ajuns la locuința femeii, acolo mai erau prezente două persoane, un bărbat și o altă femeie.

Pakistanezul a hotărât să rotunjească suma, oferindu-i pentru masaj 300 de lei. În momentul în care a scos banii, femeia a observat că avea în borsetă mult mai mulți bani. Astfel a rămas și fără masaj, și fără bani.

Citește și: O nouă metodă prin care poți rămâne fără banii de pe card. La ce trebuie să fie atenți românii atunci când merg la bancomat

Bărbatul avea, de fapt, în borseră suma de 10.000 de euro, care a fost furată de celelalte două persoane aflate în apartament.

După ce a fost îndemnată să se dezbrace și să facă un duș, timp în care a avut telefonul și borseta asupra sa, victima a fost surprinsă de o femeie care ascundea la spate un spray lacrimogen. Pakistanezul și-a dat seama că este ceva în neregulă, astfel că s-a ridicat din pat și a vrut să iasă.

Însă bărbatul prezent în apartament i-a blocat calea. Atunci femeia i-a dat cu spray lacrimogen în față și i-a luat borseta plină de bani.

„Inculpata i-a pulverizat spray lacrimogen în zona feței, punându-l în neputință de a se apăra și ulterior l-a deposedat de borseta pe care o avea asupra sa în care se afla suma de 10.000 euro”, a specificat procurorul.

Victima a fugit din apartament în stadiul în care era, fără haine, Poliția fiind anunțată ulterior.

Citește și: Bebeluș răpit în Germania! Cea care a comis infracțiunea este o tânără de doar 18 ani. Cum a fost rezolvat cazul

După un an de la întâmplare, cei trei au fost condamnați de către Judecătoria Pitești pentru tâlhărie calificată.

Femeia care i-a pulverizat spray lacrimogen în față victimei a primit patru ani de închisoare cu executare. Maseuza, fiind minoră, a fost internată într-un centru educativ timp de doi ani. Iar cea de-a treia persoană, bărbatul care i-a blocat accesul spre ieșire pakistanezului în seara respectivă, a primit cinci ani și șase luni de închisoare, acesta fiind recidivist.

De asemenea, instanța le-a obligat pe toate cele trei persoane să-i plătească victimei un prejudiciu de 10.000 de euro.

O a patra persoană a fost condamnată în acest caz, tot o femeie, deoarece a depus mărturie mincinoasă, încercând să protejeze inculpații. Aceasta din urmă a primit un an de închisoare cu suspendare.

Cu toate acestea, decizia instanței nu este una definitivă.

E bine sau nu să dezgheți parbrizul mașinii cu motorul pornit? Pericolul din spatele gestului aparent banal... Cum știi dacă ai răcit, ai gripă sau ai făcut Covid-19. Simptomele care diferențiază cele trei boli respiratorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x