Căutare Live

Renovarea "maternitatii groazei", finalizata. Se redeschide luni!

Primarul general Sorin Oprescu a fost in inspectie la maternitate pentru a vedea in ce masura lucrarile de reparatii s-au incheiat. Primarul general, Sorin Oprescu, a declarat, duminica, dupa ce a vizitat Maternitatea Giulesti, ca lucrarile de renovare au fost terminate, iar unitatea sanitara se va redeschide luni, constructorul incadrandu-se in termenul promis.

"Ne-am incadrat in timpul promis. De maine toate lucrurile intra in normal. S-au terminat reparatiile la corpul unde s-a intamplat tragedia", a spus Sorin Oprescu.

El a spus ca s-au montat detectoare de fum si supraveghere video doar la Sectia terapie intensiva prematuri, care a fost renovata. In restul saloanelor nu a fost nevoie, fiind asezate in asa fel incat, prin prezenta bolnavilor, exista supraveghere permanenta.

Profesorul Bogdan Marinescu, fost manager al Maternitatii Giulesti, a declarat, ca Maternitatii Giulesti i-au fost donate doua incubatoare si ca vor mai fi primite, prin donatie, doua ventilatoare, echipamente ce vor fi completate cu cel aduse de primarie.

Marinescu a precizat ca, in prezent, spitalul va face fata cazurilor care vor aparea, insa nu va putea primi paciente din toata tara.

Primarul Sorin Oprescu a adaugat ca la maternitate sunt in total 38 de asistente, cate doua pe tura, edilul apreciind ca acest numar este suficient.

Acesta a adaugat ca si in cele 15 spitale ale municipalitatii vor incepe lucrarile de montare de detectoare de fum si a aparatelor de supraveghere video.

Sfântul Ștefan: Peste 400.000 de români își serbează onomastica... Oprescu catre protestatari: "Ori sunteti hotarati, ori dansati pinguinul"...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri