Antena Căutare

Renovarea "maternitatii groazei", finalizata. Se redeschide luni!

Primarul general Sorin Oprescu a fost in inspectie la maternitate pentru a vedea in ce masura lucrarile de reparatii s-au incheiat. Primarul general, Sorin Oprescu, a declarat, duminica, dupa ce a vizitat Maternitatea Giulesti, ca lucrarile de renovare au fost terminate, iar unitatea sanitara se va redeschide luni, constructorul incadrandu-se in termenul promis.

"Ne-am incadrat in timpul promis. De maine toate lucrurile intra in normal. S-au terminat reparatiile la corpul unde s-a intamplat tragedia", a spus Sorin Oprescu.

El a spus ca s-au montat detectoare de fum si supraveghere video doar la Sectia terapie intensiva prematuri, care a fost renovata. In restul saloanelor nu a fost nevoie, fiind asezate in asa fel incat, prin prezenta bolnavilor, exista supraveghere permanenta.

Profesorul Bogdan Marinescu, fost manager al Maternitatii Giulesti, a declarat, ca Maternitatii Giulesti i-au fost donate doua incubatoare si ca vor mai fi primite, prin donatie, doua ventilatoare, echipamente ce vor fi completate cu cel aduse de primarie.

Marinescu a precizat ca, in prezent, spitalul va face fata cazurilor care vor aparea, insa nu va putea primi paciente din toata tara.

Primarul Sorin Oprescu a adaugat ca la maternitate sunt in total 38 de asistente, cate doua pe tura, edilul apreciind ca acest numar este suficient.

Acesta a adaugat ca si in cele 15 spitale ale municipalitatii vor incepe lucrarile de montare de detectoare de fum si a aparatelor de supraveghere video.

Luni se da startul protestelor... Oprescu catre protestatari: "Ori sunteti hotarati, ori dansati pinguinul"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x