Căutare Live

Oprescu catre protestatari: "Ori sunteti hotarati, ori dansati pinguinul"

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, le-a cerut sindicalistilor care vor protesta de luni sa-si sustina cauza pentru care au iesit in strada, "nu sa danseze pinguinul". In acelasi timp, Oprescu a facut si un apel la bucuresteni sa foloseasca mai mult mijloacele de transport in comun si mai putin masinile personale saptamana viitoare.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, crede ca oamenii care participa la proteste nu sunt convinsi de reusita iesirii lor in strada. El a amintit cum, la protestul din mai 2010, oamenii care au participat au dansat pinguinul in loc sa isi sustina cauza pentru care au iesit in strada, iar la o ora dupa ce protestele s-au finalizat, reprezentantii guvernului au anuntat o diminuare a salariilor, adica exact contrariul a ceea ce cereau sindicalistii.

"Acum depinde de ce vor ei sa obtina. Ori sunt hotarati ori danseaza pinguinul, ca daca vor sa danseze sa imi spuna si mie ca le pot da o locatie mai potrivita", a spus glumind primarul general al Capitalei. In opinia lui Oprescu, nu mai exista niciun orizont de asteptare din partea romanilor.

Sorin Oprescu a facut si un apel la bucuresteni sa foloseasca mai mult mijloacele de transport in comun si mai putin masinile personale saptamana viitoare.

Tot articolul, in Jurnalul National

Renovarea "maternitatii groazei", finalizata. Se redeschide luni!... Un barbat "a gasit" de munca dupa ce s-a sinucis...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri