Antena Căutare

Oprescu catre protestatari: "Ori sunteti hotarati, ori dansati pinguinul"

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, le-a cerut sindicalistilor care vor protesta de luni sa-si sustina cauza pentru care au iesit in strada, "nu sa danseze pinguinul". In acelasi timp, Oprescu a facut si un apel la bucuresteni sa foloseasca mai mult mijloacele de transport in comun si mai putin masinile personale saptamana viitoare.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, crede ca oamenii care participa la proteste nu sunt convinsi de reusita iesirii lor in strada. El a amintit cum, la protestul din mai 2010, oamenii care au participat au dansat pinguinul in loc sa isi sustina cauza pentru care au iesit in strada, iar la o ora dupa ce protestele s-au finalizat, reprezentantii guvernului au anuntat o diminuare a salariilor, adica exact contrariul a ceea ce cereau sindicalistii.

"Acum depinde de ce vor ei sa obtina. Ori sunt hotarati ori danseaza pinguinul, ca daca vor sa danseze sa imi spuna si mie ca le pot da o locatie mai potrivita", a spus glumind primarul general al Capitalei. In opinia lui Oprescu, nu mai exista niciun orizont de asteptare din partea romanilor.

Sorin Oprescu a facut si un apel la bucuresteni sa foloseasca mai mult mijloacele de transport in comun si mai putin masinile personale saptamana viitoare.

Tot articolul, in Jurnalul National

Renovarea "maternitatii groazei", finalizata. Se redeschide luni!... Un barbat "a gasit" de munca dupa ce s-a sinucis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x