Antena Căutare

Restaurant din Costineşti ÎNCHIS şi AMENDAT, după ce ZECE clienţi au avut nevoie de îngrijiri medicale

Zece persoane s-au simţit rău după ce au mâncat într-un restaurant din staţiunea Costineşti. omisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor a decis închiderea localului şi amendarea patronului cu 35.000 lei.

Restaurant din Costineşti ÎNCHIS şi AMENDAT, după ce ZECE clienţi au avut nevoie de îngrijiri medicale
costinesti restaurant

Zece persoane s-au simţit rău după ce au mâncat într-un restaurant din staţiunea Costineşti. omisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor a decis închiderea localului şi amendarea patronului cu 35.000 lei.

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu, a declarat că restaurantul Vraja Mării din Costineşti a fost închis temporar până la remedierea deficienţelor şi amendat cu 35.000 de lei pentru faptul că a ascuns depozitul în care alimentele erau depozitate necorespunzător, dar şi pentru utilizarea de proceduri care pun în pericol sănătatea consumatorilor.

De asemenea, Horia Constantinescu a precizat că va propune Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Galaţi emiterea unei decizii de închidere de la şase luni la definitiv.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) a Judeţului Constanţa, zece persoane aflate într-o tabără studenţească în Costineşti au acuzat stări de rău după ce au mâncat la restaurantul Vraja Mării din staţiune. Oamenii aveau vărsături şi scaune diareice, solicitând internveţia ambulanţelor.

La faţa locului s-au deplasat două ambulanţe ale Serviciului Judeţean şi un echipaj SMURD. Din cele zece persoane doar o tânără a dorit să fie transportată la o unitate medicală, ea fiind dusă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrjiri medicale.

Reprezentanţii DSP au deschis o anchetă epidemiologică, urmând să recolteze probe de la faţa locului şi să stabilească motivul pentru care celor zece persoane li s-a făcut rău.

RECORD de candidaţi la Şcoala de Poliţie din Câmpina. Şase candidaţi se bat pe un singur loc!... Un nou CUTREMUR în această noapte în România! Unde s-a produs seismul de magnitudine 2.3 pe Richter...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x