Restaurantele nu vor fi deschise nici după 15 iulie. Ce spune ministrul Economiei despre închiderea teraselor după orele 22:00

Proprietarii de restaurante mai au de așteptat până își vor deschide unitățile și în interior, potrivit ministrului Economiei, Virgil Popescu. Acesta a declarat că cifrele înregistrate în ultima perioadă nu sunt deloc bune pentru a susține această măsură. 

Restaurantele nu vor fi deschise nici după 15 iulie. Ce spune ministrul Economiei despre închiderea teraselor după orele 22:00

În cadrul unui interviu, ministrul Economiei a declarat că nu este optimist în privința deschiderii restaurantelor pe interior și spune că evaluarea situației se face din doua în două săptămâni.

Klaus Iohannis, declarație de ultimă oră despre legea carantinei şi izolării! Ce apel a făcut președintele. „Este intolerabil!”

”Din nefericire, regulile nu se respectă deocamdată la terase, mai întâi ar trebui să se respecte regulile la terase de către toată lumea și apoi să deschidem interiorul. Cifrele mă fac să fiu pesimist și mi-e teamă de răspândirea virusului. Chiar dacă din punct de vedere economic îmi doresc ca ele să funcționeze și vom discuta asta mâine, dar nu cred că vor fi șanse”, a declarat Virgil Poperscu la Digi 24.

Tătaru, declarație de ultim moment despre legea carantinei! Ce ar urma să se întâmple. „Protejăm și familia”

Terasele nu vor fi închise

De asemenea, ministrul spune că nu este favorabil închiderii teraselor după ora 22.00 sau 23.00, dar acest lucru va fi luat în calcul dacă oamenii și patronii nu respectă regulile și cazurile vor crește.

Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Cum reușește sora lui Kate Middleton să se mențină în formă
Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Sora lui Kate Middleton nu ține...
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021. Berbecii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021 aduce multe momente dificile în viața Berbecilor....
Parteneri
Parmigiana de vinete. Rețetă clasică din bucătăria italiană
Parmigiana de vinete este o rețetă din bucătăria tradițională italiană de vinete cu parmezan și cu sos de roșii. Pe cât de simplă este rețeta, pe atât de gustoasă și consistentă.
Catine.ro
Ultimele știri