Antena Căutare

Revelionul in Romania, mai scump decat la austrieci

Avem oferte de Revelion mai scumpe de cinci ori decat austriecii. Daca la noi un pachet poate ajunge si la 800 de euro, acelasi pachet il gasim in statiunile din Austria la 150 de euro. Asa ca, romanii cauta de zor oferte in strainatate. In statiunile romanesti, vor merge fie romanii cu bani multi, fie cei care n-au mai prins nimic afara. Si sa te tii, preturi...

De o saptamana, Florentina vaneaza oferte de Revelion. A ales un pachet in strainatate nu doar datorita serviciilor, ci si a preturilor mult mai mici fata de Romania. De Revelion, un pachet de trei nopti la un hotel de trei stele din Predeal costa 219 euro de persoana, cu micul dejun inclus, dar si cina festiva. In statiunile de langa Salzburg, Austria, pretul unui pachet de trei nopti, la un hotel de trei stele, este de 126 de euro de persoana. Si mai ieftin e in statiunea Bansko din Bulgaria. Aici, acelasi pachet costa 96 de euro de persoana.

Pe cand, in statiunile de pe Valea Prahovei, pretul creste odata cu stele. “De Revelion, camera dubla, patru nopti, cazare cu demipensiune pentru doua persoane este de 833 de euro”, a explicat hotelierul Carmen Obogeanu.

Chiar daca un Revelion in Romania este si de patru ori mai scump, hotelierii se lauda ca nu mai au niciun loc liber. Ultima ocazie sa alegeti o vacanta la un pret avantajos este la targul de turism din luna noiembrie.

Puteti urmari editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.

Gemenii merg pe mana sentimentelor! Horoscopul zilei de marti, 15 octombrie... Ce parcare, ce stil! Un bucurestean isi "pune" scuterul la inaltime!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x