Antena Căutare

Rezultate BAC 2019: Singurul liceu din București în care toți elevii au luat Bac-ul

Care este singurul liceu din București în care toți elevii au luat BAC-ul.

Rezultate BAC 2019: Singurul liceu din București în care toți elevii au luat Bac-ul
rezultate bac 2019

Rezultatele la BAC 2019, înainte de contestații, arată că anul acesta este cel mai mic procent de promovabilitate la examenul de Bacalaureat, din ultimii cinci ani. În București, “cel mai mare procent de promovare” a Bacalaureatului a fost înregistrat de sectorul 4 al Bucureștiului, cu 81% de medii de trecere dintre elevii prezenți la BAC, urmat de județe precum Cluj, Iași, Bacău și Sibiu. Care este singurul liceu din București în care toți elevii au luat BAC-ul.

Singurul liceu din București în care toți elevii au obținut medii de trecere este Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”. Rezultatele la Bacalaureat 2019 sunt publicate de Antena 1 AICI!

Rezultatele la Bacalaureat 2019, înainte de contestații, arată că la ”Colegiul Național Mihai Viteazul” din București toţi cei 298 de elevi care au susţinut examenul de bacalaureat au obţină media de absolvire, iar doi dintre aceștia au luat note de 10 la toate probele potrivit rezultatelor la BAC 2019.

Alte licee din București care au avut doar câte un elev care nu a luat BAC-ul sunt: Colegiul German „Goethe”, unde dintre cei 81 de elevi, unul a fost respins, Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, unde au dat bacul 274 de absolvenți și Colegiul Național „Grigore Moisil”, care a avut 194 de elevi care au susținut examenul de maturitate.

Rezultate BAC 2019: Topul liceelor din București, după primele rezultate la BAC

În continuare, topul celor mai bune licee din București este completat de Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu unde din 271 elevi, unul a fost respins, și Liceul Teoretic Alexandru Ioan Cuza unde au dat examenul 228 de elevi și unul a luat medie sub 6. La Colegiul Național Sfântu Sava din 267 elevi, doi au fost respinşi, iar la Liceul Teoretic Jean Monnet din 156 elevi, unul nu s-a prezentat și opt au fost respinși.

Rezultate BAC 2019: Topul județelor cu cea mai mare promovabilitate la BAC

Topul județelor cu cea mai mare promovabilitate la BAC 2019 este următorul: Cluj, Iași, Bacău și Sibiu.“Clujul are aproape 81% rata de promovare a Bacalaureatului, Iași – 76%, Bacău – 75%, Sibiu – 74”, a declarat Andronescu, la Realitatea TV.

La polul opus, cele mai slabe județe sunt Ilfov – 36% proporția mediilor de trecere la Bacalaureat, Giurgiu – 47% și Harghita, a precizat aceasta.

Citește și:

Contestații BAC 2019: Cum se depune contestație și cum se modifică nota​

Rezultate Bacalaureat 2019 dezastruoase! Câți elevi au reușit să ia BAC-ul... Titularizare 2019. Lista posturilor vacante pentru profesori și calendarul de titularizare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x