Antena Căutare

REZULTATE BACALAUREAT 2017. Elevă foarte bună, eliminată din examen, după ce a fost acuzată că ar fi înlocuit o parte din lucrare... pe drum: „Ni s-a spus că pe drum a fost schimbată pagina a doua şi a treia. Că este alt scris"

Ana Maria Ioniţă, o eleva din Titu, a terminat clas a XII-a cu media 9,87 si era absolut sigura ca nota pe care o va obtine la proba sustinuta la istorie va fi una foarte buna, la fel celelalte pe care le obtinuse: experimentat la limba română şi informatică, 7,75 la proba scrisă de la limba română şi 9,5 la geografie.

Ana Maria Ioniţă, o eleva din Titu, a terminat clas a XII-a cu media 9,87 si era absolut sigura ca nota pe care o va obtine la proba sustinuta la istorie va fi una foarte buna, la fel celelalte pe care le obtinuse: experimentat la limba română şi informatică, 7,75 la proba scrisă de la limba română şi 9,5 la geografie.

REZULTATE BAC 2017! S-AU AFIŞAT. Scrie numele şi liceul şi află cât ai luat la examen!

Însă fata a avut parte de cea mai mare dezamăgire. A fost eliminată, iar explicaţia profesorilor este cel puţin bizară. Deşi lucrarea a fost sigilată la Târgovişte, iar înregistrările video din timpul examenului arata că tânăra a scris tot timpul, comisia din capitală consideră că cele două pagini au fost înlocuite în timpul transportului, spun părinţii fetei", potrivit gazetadambovitei.ro.

REZULTATE BACALAUREAT 2017. Liceele de care trebuie să te ferești dacă ai terminat clasa a VIII-a! Au avut promovabilitate zero

Ni s-a spus că pe drum a fost schimbată pagina a doua şi a treia. Că este alt scris. Lucrarea a fost sigilată. Noi ne aşteptam la nota cea mai mare la istorie. … Noi suntem o familia modestă. Noi nu avem bani ca să putem să facem ştiu eu ce înţelegeri. Noi abia ne ducem traiul. Tot ce avem am investit în copil„ a declarat pentru Gazeta Dâmboviţei, Florin Ioniţă.

REZULTATE BACALAUREAT 2017. Încă un elev eliminat din BAC. Și el este suspectat că ar fi înlocuit o parte din lucrare... pe drum: „Am stat de vorbă cu el. Mi-a spus că la început a avut emoţii mari"

„Inspectoratul şcolar, oficial nu poate face. Am fost la comisia de evaluare, ca să le explic că pot evalua lucrarea şi apoi să facă o cercetare, în uram căreia dacaă se va dovedi frauda să ia o decizie. Convingerea mea e, sută la sută, că aceşti elevi nu au făcut nimic în neregulă. Este un caz similar şi la Moreni. Nu ştiu cum se mai poate îndrepta acum”, a precizat Sorin Ion, inspectorul şef ISJ Dâmboviţa.

Acum, familia fetei speră să poată face dreptate și a angajat un avocat. Ana Maria a obţinut calificative de utilizator e

Atenție, șoferi! Trafic închis pe Transfăgărăşan, mâine, începând cu ora 14:00. Cât vor dura restricțiile... Decizia oficială a Guvernului! Ce spital se va închide, începând de astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x