Rezultate Evaluare 2019. Cum cauți nota pe evaluare.edu.ro

Rezultatele la Evaluare Națională 2019 se afișează azi pe site-ul Ministerului Educației- evaluare.edu.ro, dar și pe a1.ro aici. Află cum îți cauți online nota de la Capacitate 2019

rezulatte evaluare nationala 2019

Rezultatele la Evaluare Națională 2019 se afișează azi pe site-ul Ministerului Educației- evaluare.edu.ro, dar și pe a1.ro. Află cum îți cauți online nota de la Capacitate 2019

Pentru a căuta online nota de la Evaluare Națională 2019 pe site-ul MInisterului Educației, trebuie să tastezi pe Google, http://evaluare.edu.ro/ sau, mai simplu, evaluare.edu.ro.

Rezultate Evaluare 2019. Cum cauți nota pe evaluare.edu.ro

Acolo îți va apărea o hartă cu fiecare județ din România. Selectează județul din care faci parte, spre exemplu Bacău. Acolo îți va apărea:

a) Lista candidaţilor din judeţul BACĂU ordonaţi alfabetic

b) Lista candidaţilor din judeţul BACĂU ordonaţi după medie

c) Lista şcolilor din judeţul BACĂU

Astfel, îți poți căuta nota după cele trei criterii de mai sus sau după numele și prenumele tău.

  • Rezultatele de la Evaluare Națională 2019 sunt publicate și pe a1.ro AICI, pentru fiecare județ în parte. Astfel, poți găsi mai repede nota de la Capacitate 2019.

Pentru cei nemulțumiți de notele primite la Evaluare Națională, trebuie să știți că se pot depune contestații, azi, între orele 14:00 și 20:00. Rezultatele finale, după contestații se vor afișa pe data de 29 iunie 2019.

Citește și:

Rezultate Evaluare Națională 2019 Edu.ro, azi! Află pe a1.ro ce notă iei!​

Admitere Liceu 2019. Ce modificări sunt și cum se calculează media de admitere

Ultimele știri