Antena Căutare

Rezultate Loto: Cine este câștigătorul premiului de 3,7 milioane de euro la Joker

Rezultate Loto: Cine este câștigătorul premiului de 3,7 milioane de euro la Joker

Rezultate Loto: Cine este câștigătorul premiului de 3,7 milioane de euro la Joker
Câștigator Loto Joker

Rezultate Loto. S-a aflat cine este câștigătorul premiului de 3,7 milioane de euro la Joker din 27 octombrie. Acesta s-a prezentat joi la sediul Loteriei Române, informează instituţia.

În cursul zilei de astăzi, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiului de categoria I la tragerea Joker din data de 27.10.2019, în valoare de 17.763.419,58 lei (peste 3,73 milioane euro).

Jucătorul norocos are în jur de 45 de ani și este din Năsăud, unde a și jucat biletul care i-a adus al doilea câștig că valoare din istoria jocului Joker. După cum ne-a declarat, numerele pe care a ales să le joace au fost alese la întâmplare, din bol, excepție făcând numerele 7 și 9 pe care le joacă de fiecare data.

Câștigătorul a mărturisit că este pentru prima dată când câștigă la loto și că nu se consideră un jucător fidel, deși îi place să joace ori de câte ori are ocazia și se simte inspirat.

A aflat că este marele câștigător la Joker abia duminică trecută, pe 17 noiembrie, când a mers în agenția loto pentru a-și încerca din nou norocul.

Constanţa: PMP propune interzicerea folosirii telefonului mobil şi a căştilor în timpul traversării străzilor... Ultimă oră! Oamenii, lăsați să se întoarcă în blocul groazei, după deratizarea mortală din Timișoara. „Există o singură ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x