Antena Căutare

Rezultatele la Evaluarea Națională au fost publicate pe Edu.ro. Află notele elevilor la examenele din 2021

S-au afișat rezultatele de la Evaluarea Națională din 2021. Edu.ro a publicat online notele pentru fiecare județ în parte. Mai jos găsiți rezultatele pe fiecare județ.

Evaluare națională 2021 Galerie
Au fost publicatele rezultatele la Evaluarea Națională din 2021 | shutterstock

Rezultatele la Evaluare Națională au fost publicate anonimizat. Asta înseamnă că pe pagina online dedicată rezultatelor de la Evaluare Națională 2021 apar coduri.

Ultima probă a Evaluării Naționale a avut loc pe 25 iunie 2021, după ce elevii aparținând minorităților naționale au susținut proba la Limba și literatura maternă. Examenul a avut loc în aproximativ 3.850 de centre și s-a desfășurat conform regulilor stricte impuse de autorități, chiar dacă elevilor le-a fost eliminat triaj epidemiologic.

Citește și: Barem matematică Bac 2021. Cum se rezolvă subiectele la proba obligatorie de la Bacalaureat 2021

Absolvenții claselor a VIII-a au susținut în această săptămână probele la disciplinele limba și literatura română, matematică, iar unii dintre ei și la limba maternă. Emoțiile nu au lipsit, însă sunt și mai mari acum, când elevii își așteaptă cu nerăbdare notele.

Elevii își pot verifica notele pe site-ul evaluare.edu.ro, dar și în centrele de examen.

Află aici rezultatele de la Evaluarea Națională din 2021 pentru fiecare județ. Edu.ro a publicat notele

Tabelul de pe edu.ro conține „codul candidatului”, „școala de proveniență”,„nota”, nota de la „contestație” și „nota finală”. La final este „media la Evaluarea Națională”. Trebuie introdus de către fiecare elev codul primit de la școală pentru a vedea notele pe care le-a obținut examenel susținute.

Contestații la Evaluarea Națională din 2021

Pe 29 iunie, în intervalul orar 16:00 - 19:00, dar şi pe 30 iunie, în intervalul orar 8:00 - 12:00, pot fi depuse contestaţii, atât în format fizic, cât şi electronic, potrivit Observator.

Contestaţiile se vor soluţiona în perioada 30 iunie - 4 iulie 2021.

Citește și: Subiecte și barem istorie Bac 2021. Ce au avut de rezolvat elevii la Bacalaureat 2021

Pe 4 iulie 2021 vor fi afişate rezultatele finale, după soluţionarea contestaţilor.

În conformitate cu prevederile metodologice, în urma evaluării lucrărilor contestate, "nota iniţială se poate modifica, după caz, prin creştere sau descreştere, prin nota acordată la contestaţii".

Barem matematică Bac 2021. Cum se rezolvă subiectele la proba obligatorie de la Bacalaureat 2021... Sfinții Petru și Pavel 2021: Obiceiuri și tradiții. Ce e bine să faci în ziua de 29 iunie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x