Live acumFilm: Grabeste-te incet (Romania 1981)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Zeci de români întorși din Germania, nemulțumiți de condițiile de transport: ”S-a scumpit cu 20 de euro biletul și asta e distanțarea. Unde e un metru?”

Aproape 100 de persoane care au fost blocate în Germania în timpul pandemiei de coronavirus s-au întors în țară cu autocare. Aceștia s-au arătat, însă, revoltați de condițiile de transport.

Oamenii au fost plecați în sud-vestul Germaniei, în vizită la rude, însă au fost prinși de pandemie, iar granițele s-au închis. Astfel, ei au fost nevoiți să rămână unde se aflau pentru mai bine de două luni, potrivit Antena 3.

Coronavirus în România, 3 iunie 2020. Live Update. 152 de cazuri noi, anunțate oficial. Câte teste COVID-19 s-au făcut, în ultimele 24 de ore?

Acum, ei s-au întors în țară cu autocare, dar s-au arătat nemulțumiți de condițiile de transport - ei fiind revoltați de faptul că au stat prea mult în vamă, în timp ce în autocar toate locurile au fost ocupate, fără să se țină cont de distanțare socială.

”Am trecut la nemți frumos, cu mașinile, la austrieci iar, la unguri ne-au verificat pașapoartele, numai la români trebuie să facem hârtii, că în România nu se poate altfel.”, a spus unul dintre românii nemulțumiți de modul în care au fost transportați.

Cea mai periculoasă informație ce a apărut despre COVID-19, demontată! Medicii trag semnalul de alarmă: „Nu e de glumit! E big fake news!”

”S-a scumpit cu 20 de euro biletul și asta e distanțarea. Unde e un metru?!”, a adăugat un altul.

Recomandari