România, inclusă pe lista ”zonelor galbene”. Ce se întâmplă acum, după ce numărul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 576

Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus a depășit 500, astfel că România a devenit, de luni, ”zonă galbenă”.

România, inclusă pe lista ”zonelor galbene”. Ce se întâmplă acum, după ce numărul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 576

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, până luni, pe teritoriul României, au fost confirmate 576 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus). Astfel, cei care vin din ţări care au peste 500 de cazuri confirmate de infecţie cu noul coronavirus trebuie să stea în izolare timp de 14 zile.

Numărul cazurilor de coronavirus a crescut la 576! Patru decese. Cel mai mare număr de îmbolnăviri, raportat într-o singură zi!

Pe site-ul INSP a fost publicată lista actualizată cu aceste ţări, acestea fiind: Arabia Saudită, Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Canada, Cehia, Chile, Coreea de Sud - partea ţării unde nu este instituită carantina, Danemarca, Ecuador, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Indonezia, Irlanda, Islanda, Israel, Japonia, Marea Britanie, Malaezia, Norvegia, Olanda, Pakistan, Polonia, Portugalia, Republica Populară Chineză - zona în care nu este instituită carantina, Spania, Statele Unite ale Americii, Suedia şi Turcia.

Mărturiile unei jurnaliste din Wuhan: Ce măsură a stopat COVID-19 în China. De două săptămâni nu s- a mai raportat nicio îmbolnăvire

Statele care sunt marcate ca ''zone roşii'' şi pentru care se impune carantina sunt: Republica Populară Chineză - regiunea Hubei, Italia - întreaga ţară, Coreea de Sud - Daegu (oraş) şi Cheongdo (judeţ) şi Iran - întreaga ţară.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri