Căutare Live

România intră în Scenariul 4. Ce se va întâmpla când vom atinge 2.000 de îmbolnăviri de coronavirus. Rafila: ”Trebuie să fie suportabil pentru sistemul de sănătate!”

Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus a crescut drastic în ultimele 24 de ore, ajungând la 1292 de persoane infectate, iar medicii se așteaptă la o explozie de cazuri în următoarele zile.

România intră în Scenariul 4. Ce se va întâmpla când vom atinge 2.000 de îmbolnăviri de coronavirus. Rafila: ”Trebuie să fie suportabil pentru sistemul de sănătate!”

Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, a anunțat că săptămâma viitoare vom ajunge în Scenariul 4, numărul îmbolnăvirilor depășind 2.000.

ALERTĂ! Ziua cu cel mai mare număr de noi îmbolnăviri în România. 1.292 de cazuri de infectare cu Covid-19

„Era de așteptat. Noi am avut două-trei zile cu stabilizarea numărului de cazuri însă nu puteam să credem că am ajuns la vârful numărului de cazuri și sistăm la un trend descrescător. Cu siguranță va mai continuă acest trend crescător, după părerea mea până după Paști, dar e important să fie creșterea moderată, adică să nu se dubleze noile cazuri de la o zi la altă, ci să fie suportabil pentru sistemul de sănătate.

Scenariul cel mai favorabil este ca în decurs de șapte zile ajungem la 2.000 de cazuri. Dar este foarte probabil ca acest scenariu să fie depășit și să atingem mai repede 2.000 de cazuri. Scenariul 4 înseamnă că sunt peste 2.000 de cazuri confirmate și există posibilitatea să fie activată și a treia linie de spitale.

„Gata, şefu', gata, şefu'! Mă duc acasă, gata!”. Un polițist din București trânteşte la pământ şi loveşte cu picioarele un tânăr, pe stradă. „Marş! Să nu te mai găsesc!” VIDEO

Eu văd trendul descendent în a două parte a lunii mai”, a declarat Alexandru Rafila.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri