România se pregătește să intre în stare de alertă! Anunțul ar putea fi făcut în momentul expirării stării de urgență

După 15 Mai am putea intra în stare de alertă! Noua reglementare este necesară pentru a putea menţine anumite restricţii şi reguli de distanţare socială.

Starea de alertă este tot o măsură excepțională, ce poate fi declarată la nivel de localități - de primar, la nivel de județ - de prefect, însă tot ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, va fi cel care semnează decretarea stării de alertă.

Guvernul va institui starea de alertă pentru ca autoritățile să poată mențină unele restricții și să impună, la nevoie, noi măsuri, care nu ar putea fi menținute sau introduse, în lipsa unui cadru legislativ.

Citește și:

Viața după 15 mai. Ce se va întâmpla din momentul încetării stării de urgență? Ce reguli trebui respectate la salon, ce se întâmplă cu restaurantele?

O nouă ordonanță militară, anunțată

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat, luni seara, o nouă ordonanță militară în România.

„Încep prezentarea Ordonanţei Militare 10 adresându-vă mulţumiri, aţi avut un comportament responsabil. Obligaţiile respectate acum conduc în viitor către o singură concluzie: normalitate”, a spus Vela.

Care sunt noile prevederi ale Ordonanșei Militare 10 puteți afla aici: O nouă ordonanță militară în România. Restricțiile s-au modificat. Marcel Vela: „O singură concluzie: normalitate”

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri