Căutare Live

Viața după 15 mai. Ce se va întâmpla din momentul încetării stării de urgență? Ce reguli trebui respectate la salon, ce se întâmplă cu restaurantele?

Viața românilor se va schimba după 15 mai, ziua în care expiră starea de urgență. Ce reguli trebuie să respectăm la salon și cum vor arăta ieșirile la restaurant?

Ce pregătește Guvernul românilor după încetarea stării de urgență: hotelurile și saloanele, redeschise în formulă nouă. Schema „Planului 15 mai” a fost prezentat la Antena 3.

Mai jos, lista activităților care se reiau sau vor fi modificate după încetarea stării de urgență:

  • Saloanele de coafură și cosmetică își vor relua activitatea, dar într-o formulă nouă. Nu va mai exista zonă de așteptare, vom merge direct la programare.
  • Mall-urile și restaurantele, cel mai probabil, nu se vor redeschide după 15 mai. Deschiderea va fi gândită, însă, pentru folosirea teraselor.
  • Hotelurile și-ar putea relua activitatea după 15 mai. Hotelierii au luat deja măsuri de protecție și au amplasat dezinfectant la recepțiile instituțiilor.
  • Parcurile se vor redeschide, însă nu și locurile de joacă.

Citește și:

Dramă la Suceava. O mamă a trei copii, medic, a fost găsită în casă, fără suflare. Femeia se autoizolase, având simptome de COVID-19

Membrii Guvenrului sunt în dialog cu reprezentanții acestor afaceri pentru a se găsi cele mai bune soluții.

O nouă ordonanță militară în România

O nouă ordonanță militară urmează să fie emisă în România, în decursul zilei de luni, anunță președintele Klaus Iohannis. Noul act prevede faptul că bătrânii vor putea ieși de două ori din casă pe zi.

Citește și:

Elevii nu mai dau teze, iar materia din semestrul doi se va recupera din toamnă! Ministrul Educației, precizări despre încheierea anului școlar

Şeful statului a avut o şedinţă la Palatul Cotroceni privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19, la care au participat premierul Ludovic Orban, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Ce măsuri noi vor fi anunțate în noua ordonanță militară, puteți citi aici.

Dramă la Suceava. O mamă a trei copii, medic, a fost găsită în casă, fără suflare. Femeia se autoizolase, având simptome... O nouă ordonanță militară în România. Restricțiile s-au modificat. Marcel Vela: „O singură concluzie: normalitate”...
Parteneri
Horoscopul zilei de 13 august 2022. Leii se simt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x