Antena Căutare

Romanii ajung sa cheltuiasca peste 2 miliarde euro pe an pe produse de top fast-food

Romanii ajung sa cheltuiasca peste 2 miliarde de euro anual, pe produse de tip fast-food. Amatorii de saorma si hamburgeri nu se inghesuie insa si la salile de sport, pentru a scapa de surplusul de calorii. Abonamentele la salile de fitness abia daca insumeaza 300 de milioane de euro pe an, scrie Gandul.


Doar incasarile unuia dintre lanturile de restaurante de tip fast-food sunt estimate la peste 130.000 de euro pe zi. Incasarile firmei controlata de omul de afaceri Puiu Popoviciu au depasit 24 de milioane de euro, in primele sase luni ale acestui an. Cifra este in crestere cu 12,8% fata de primul semestru al anului trecut.

Profitul este stimulat de pastrarea preturilor dinainte de izbucnirea crizei financiare. Vanzarile cele mai mari le fac restaurantele din Capitala, Cluj-Napoca si Timisoara, scrie Gandul.

Un alt lant de 62 de restaurante are zilnic 15.000 de clienti. Acestia mananca zilnic, in fiecare restaurant din acest lant, produse in valoare de 1.400 de euro. Totalul vanzarile de anul trecut a depasit de 3 milioane de euro.

Desi produsele fast-food sunt foarte bogate in calorii, putini sunt cei care intra in salile de fitness pentru a se mentine in forma. Incasarile din abonamente realizate de acestea abia daca ajung la 300 de milioane de euro pe an, la nivelul intregii tari.

UPDATE! Inima lui Adrian Paunescu a repornit, dar starea ramane critica. Medicii incearca sa-l salveze... Un Logan s-a izbit de un microbuz scolar pe DN71: 14 persoane ranite, intre care 9 copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x