Antena Căutare

Romanii au iesit la gratar, chiar si pe zapada

Cu iarba verde sau cu zapada in jur, gratarul isi pastreaza farmecul. Langa Sibiu, la poalele muntilor Cindrel, zeci de oameni au profitat de utlima zi de weekend si au iesit la picnic. Doar cei mai priceputi s-au invartit pe langa foc. Restul si-au facut pofta de mancare pe partie.

Carnea de porc a fost preferata gurmanzilor, care s-au incalzit in dreptul gratarelor incinse. Fiecare familie a adus pe langa carbuni si o sanie. Pe ea si-au consumat energia pana cand pranzul a fost servit.

Dupa un inceput de an bogat in mancaruri traditionale, doamnele au introdus in meniu si carne amai slaba, de pui. Insa gusturile au variat, in functie de poftele fiecaruia.

Cert a fost ca picnicul s-a potrivit de minune cu aerul proaspat de la poalele muntilor. Toti cei care au iesit la gratar pe zapada s-au declarat extrem de multumiti de alegerea lor.

Localnicii unor comune buzoiene, scapati de zapada, dupa trei zile de izolare... Patru oameni sustin ca au vazut-o pe Elodia Ghinescu dupa ce a fost data disparuta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x