Antena Căutare

Românii au voie să meargă la munte, pentru drumeții. DN 1 s-ar putea umple din nou

Odată cu ridicarea restricţiilor, românii pot face drumeţii în natură. Cu siguranță una dintre destinaţii va fi Valea Prahovei, acolo unde se poate merge la un picnic sau pentru drumetii. Astfel, DN1 s-ar putea aglomera din nou, ca în vremurile obișnuite.

În primul weekend după relaxarea restricţiilor de circulaţie, la munte, oamenii păşesc timid prin staţiuni.

Tentaţia de a face o escapadă în staţiunile de pe Valea Prahovei e mare, însă variantele de distracţie, în această perioadă, sunt puţine. Şi asta pentru că locurile de cazare sunt limitate, iar restaurantele rămân închise.

Citește și: Restaurantele rămân închise, iar unele mall-uri vor avea magazine deschise

Restaurantele rămân închise

Şeful Cancelariei premierul Ionel Dancă a anunţat luni, după şedinţa de Guvern, măsurile incluse în proiectul de lege privind starea de alertă:

În domeniul economic, va fi permisă organizarea activităţilor de comercializare a produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu presupun rămânerea clienţilor în aceste spaţii, aşa cum sunt cele de tip drive-in, room service sau livrare la clienţi.

Masca devine obligatorie începând cu 15 mai, inclusiv la birou

Masca devine obligatorie începând cu 15 mai, în anumite situații.

„Pe durata stării de alertă de instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice închise, spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun și la locul de muncă”, a anunțat Ionel Dancă.

Restaurantele rămân închise. Unele magazine din mall-uri, deschise

Un italian s-a dus să-și facă dreptate, cu pistolul și cuțitul, într-o comună din Suceava. Răzbunarea, filmată de martor... Covid-19 a reapărut deja în anumite zone! Țările grav afectate riscă să fie din nou focare de coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x