Antena Căutare

Românii care au șocat Marea Britanie! Au aruncat câinele de la balcon, după un scandal | VIDEO

Doi frați români au scandalizat mii de oameni după ce, în timpul unui scandal, unul dintre ei a aruncat câinele de la etaj și animalul a murit.

Doi frați români au scandalizat mii de oameni după ce, în timpul unui scandal, unul dintre ei a aruncat câinele de la etaj și animalul a murit.

Totul s-a întâmplat pe 21 aprilie 2018, atunci când cei doi fraţi români, împreună cu alţi prieteni, au consumat alcool pe o stradă din oraş, chiar sub balconul unei familii de români, din Liverpool, Marea Britanie.

La un moment dat, între fraţii Şerban şi Cristian Duţu, proprietarul apartamentului sub care se desfăşura petrecerea, a izbucnit un scandal.

În scurt timp, fraţii Şerban au escaladat faţada clădirii şi au ajuns în balconul familiei Duţu.

Vasile Șerban de 24 de ani a înjunghiat un alt cetățean român pe nume Cristian Duțu și i-a aruncat câinele de la balcon, în timpul unui scandal. Fratele acestuia, Adrian Șerban, este acuzat că ar fi aruncat o sticlă spre mama lui Duțu, rănind-o la mână.

Bărbații sunt acum judecați în Marea Britanie. Deși nu s-au prezentat la proces fiindcă între timp s-au întors în România, judecătorul a decis ca procesul să continue în absența acestora.

DNA: Şeful DRPCIV Giurgiu, acuzat de zece infracţiuni de luare de mită; acesta cerea între 50 şi 300 de euro pentru înma... Anchetă la Serviciul de Acţiuni Speciale Iaşi, după ce angajaţii au reclamat purtarea abuzivă a şefului structurii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x