Antena Căutare

Tânărul a găsit un câine singur și a vrut să vadă cum îl cheamă, doar că pe medalionul animalului a găsit un mesaj de-a dreptul surprinzător!

Un tânăr a găsit un superb exemplar de golden retriever pe stradă și a crezut că este pierdut. Ca orice iubitor de animale, primul gând a fost acela de a-l returna stăpânului său. S-a uitat la zgardă să vadă cum îl cheamă, dar surpriza a fost una de zile mari.

Un tânăr a găsit un superb exemplar de golden retriever pe stradă și a crezut că este pierdut. Ca orice iubitor de animale, primul gând a fost acela de a-l returna stăpânului său. S-a uitat la zgardă să vadă cum îl cheamă, dar surpriza a fost una de zile mari.

Tyler Wilson stătea pe lângă casa sa din statul american Kentucky atunci când a observat că prin zonă a început să umble un frumos exemplar de golden retriever.

Primul gând a fost acela că animalul s-a pierdut și că trebuie să facă ceva pentru a-l înapoia familiei sale. S-a apropiat de patruped și a privit atent zgarda. A dat peste un medalion pe care scria ceva de-a dreptul surprinzător.

„Numele meu e Dew. Nu sunt pierdut. Îmi place doar să vagabondez. Spune-mi să plec acasă”

Wilson s-a mai jucat puțin cu animalul și apoi i-a zis să plece acasă. Și patrupedul a respectat întocmai ordinul, fiindcă așa era învățat.

Dansul de fericire al unui câine atunci când află că a fost adoptat! Patrupedul a făcut senzație în toată lumea!

Mai mult decât atât, câinele Dew este un fel de celebritate locală, fiindcă lumea deja s-a obișnuit să îl vadă cum vagabondează pe străzi și pe la tot felul de magazine. Seara se duce la ferma stăpânilor săi, să se odihnească pentru următoarea zi de vagabondat.

Animalul are un GPS și nu există riscul ca stăpânii să îl piardă. Și în plus, toată lumea îl iubește pe cățelul drăgăstos ce mai apare din când în când „în vizită” pe la curțile altora.

Povestea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x