Antena Căutare

Anunț de ultim moment! Ce se întâmplă din 15 mai cu românii care se întorc din zonele roșii lovite de Covid-19

Premierul Ludovic Orban a declarat că, din punctul său de vedere, ar trebui să se menţină măsurile de carantină şi izolare la domiciliu după data de 15 mai pentru cei care vin din străinătate, dar a precizat că se va lua o decizie pe acest subiect şi atunci o va anunţa.

Anunț de ultim moment! Ce se întâmplă din 15 mai cu românii care se întorc din zonele roșii lovite de Covid-19
Măsuri după 15 mai cu privire la românii reveniți din străinătate | Hepta

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Premierul Ludovic Orban a efectuat, joi, o vizită la Uzina Dacia Mioveni, la finalul căreia a susţinut o conferinţă de presă.

Citește și: Va trebui respectată o limită de domiciliu sau județ? Cum se va circula, după 15 mai, în afara localităților. Marcel Vela, clarificare!

România iese din starea de de urgență pe 15 mai

"Puteţi merge, începând cu 15 mai, unde doriţi dumneavoastră, evident respectând regulile impuse în ordonanţele militare, care vor fi preluate în decizia Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă”, a răspuns Marcel Vela.

Ministrul de Interne a mai precizat că trebuie „să păstraţi distanţa socială, să aveţi materiale de protecţie şi să îndepliniţi toate condiţiile care ţin de igiena personală: să vă spălaţi des pe mâini şi să faceţi tot ce aţi făcut până acuma, pentru a opri răspândirea noului coronavirus”.

Bărbat de 65 de ani, salvat de la moarte după s-a infectat cu COVID-19, în urma unui transplant de plămâni: ”Era singura... Bisericile rămân închise! Premierul Orban: "Poate de la 1 iunie să le deschidem, dar cu slujbe doar în aer liber&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x