Antena Căutare

Va trebui respectată o limită de domiciliu sau județ? Cum se va circula, după 15 mai, în afara localităților. Marcel Vela, clarificare!

Circulația în afara localităților va fi permisă, după data de 15 mai, fără a ţine cont de limita de municipiu sau de judeţ, a declarat, miercuri, ministrul de Interne, Marcel Vela.

Va trebui respectată o limită de domiciliu sau județ? Cum se va circula, după 15 mai, în afara localităților. Marcel Vela, clarificare!

Hepta

„Au fost discuții cu privire la ce înseamnă această limită și există foarte multe zone, inclusiv București care e foarte legat de Ilfov. Și se punea problema să discutăm despre zone metropolitane, lucru care nu se întâlnește numai în București și am decis... puteți să mergeți, să părăsiți localitatea fără a ține cont de limita de domiciliu sau județ.

Nu va exista o limită administrativă în cadrul căreia să vă puteți sau nu deplasa. Puteți merge începând cu 15 mai unde doriți dvs, respectând regulile... în sensul în care să păstrați distanța socială.. să vă spălați des pe mâini și să faceți tot ceea ce ați făcut până acum.", a spus Marcel Vela.

Când va reveni România la normal! Marcel Vela a dezvăluit calculele! „Există acest plan, presupunând că statisticile legate de coronavirus vor rămâne favorabile”

Ministrul de Interne a făcut această precizare în cadrul unei înregistrări video, pe pagina sa de Facebook.

Vom putea ieşi la iarbă verde, după 15 mai? Marcel Vela, clarificări! „Trebuie să îndepliniți toate aceste condiții”

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor din cauza COVID-19 în România, precum și numărul de cazuri de coornavirus din țară, aici!

Primul deces al unui cetățean străin pe teritoriul României, din cauza COVID-19! Cine era bărbatul și de ce se afla în ț... Cine poate contesta amenzile primite? Cele plătite, rămân bun plătite. Contestațiile ar putea să nu fie admise...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x