Antena Căutare

Va trebui respectată o limită de domiciliu sau județ? Cum se va circula, după 15 mai, în afara localităților. Marcel Vela, clarificare!

Circulația în afara localităților va fi permisă, după data de 15 mai, fără a ţine cont de limita de municipiu sau de judeţ, a declarat, miercuri, ministrul de Interne, Marcel Vela.

Va trebui respectată o limită de domiciliu sau județ? Cum se va circula, după 15 mai, în afara localităților. Marcel Vela, clarificare!
Va trebui respectată o limită de domiciliu sau județ? Cum se va circula, după 15 mai, în afara localităților. Marcel Vela, clarificare! | Hepta

„Au fost discuții cu privire la ce înseamnă această limită și există foarte multe zone, inclusiv București care e foarte legat de Ilfov. Și se punea problema să discutăm despre zone metropolitane, lucru care nu se întâlnește numai în București și am decis... puteți să mergeți, să părăsiți localitatea fără a ține cont de limita de domiciliu sau județ.

Nu va exista o limită administrativă în cadrul căreia să vă puteți sau nu deplasa. Puteți merge începând cu 15 mai unde doriți dvs, respectând regulile... în sensul în care să păstrați distanța socială.. să vă spălați des pe mâini și să faceți tot ceea ce ați făcut până acum.", a spus Marcel Vela.

Când va reveni România la normal! Marcel Vela a dezvăluit calculele! „Există acest plan, presupunând că statisticile legate de coronavirus vor rămâne favorabile”

Ministrul de Interne a făcut această precizare în cadrul unei înregistrări video, pe pagina sa de Facebook.

Vom putea ieşi la iarbă verde, după 15 mai? Marcel Vela, clarificări! „Trebuie să îndepliniți toate aceste condiții”

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor din cauza COVID-19 în România, precum și numărul de cazuri de coornavirus din țară, aici!

Primul deces al unui cetățean străin pe teritoriul României, din cauza COVID-19! Cine era bărbatul și de ce se afla în ț... Cine poate contesta amenzile primite? Cele plătite, rămân bun plătite. Contestațiile ar putea să nu fie admise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x