După gheaţa cu bacterii, românii au consumat şi carne cu antibiotice! Peste o tonă de oaie, porc şi viţel, toate tratate cu medicamente, au descoperit inspectorii în magazine.
Chiar şi în miere au găsit substanţe ce provoacă alergii şi scad imunitatea, dacă sunt folosite în exces. Carnea periculoasă de pe rafturi îl îngrijorează şi pe ministrul Agriculturii, care le-a cerut inspectorilor să dea amenzi.
Aşa începe drumul antibioticelor din farmaciile veterinare spre farfuriile românilor. Un control al inspectorilor de la Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară a scos la iveală loturi întregi de carne cu antibiotic. Aceleaşi substanţe au fost găsite şi în 200 de kilograme de miere.
Adolescentul din Focșani, sedus de directoarea Liceului de Artă, susținut de internauți: „Și Macron era elev când a înce... Durere fără margini! Reacția profesorilor celor patru tinere ucise de tren: "Erau fete model. Au fost extraordinare...