Antena Căutare

Românii au uitat de starea de alertă! Imagini uimitoare surprinse în acest weekend, într-un parc din București

Românii au uitat de starea de alertă! Imagini uimitoare surprinse în acest weekend, într-un parc din București, unde oamenii au ieșit la plajă, au stat unii lângă alții la terase și au ignorat orice recomandare.

Imaginile au fost surprinse de reporterii Antena 3, sâmbătă, la amiază, în unul dintre cele mai mari prcuri din București. De câteva zile, numărul cazurilor de coronavirus este în creştere, însă românii nu fac deloc îngrijorați de un posibil nou val de Covid-19.

Citește și:

Informație de ultim moment! Accesul românilor la terase va fi complet schimbat. Raed Arafat a izbucnit după explozia de cazuri

Arafat: Dacă cifrele rămân aşa sau cresc, e foarte probabil să fie prelungită starea de alertă

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a afirmat sâmbătă că, în cazul în care numărul de infectări cu COVID-19 va rămâne la fel sau va creşte, este posibil să fie nevoie de prelungirea stării de alertă pe teritoriul României.

"Dacă cifrele rămân aşa sau continuă să crească, este foarte probabil să fie nevoie de prelungirea situaţiei în care suntem, ca să putem gestiona. Sunt ţări care au prelungit până în iulie, până în august. Trebuie să înţelegem un lucru: suntem într-o confruntare cu un virus, într-o bătălie, într-un război cu un virus care va dura şi am zis acest lucru, nu numai eu, au zis toţi experţii, va dura până la aproximativ doi ani. Pentru că asta este durata în care virusului, din datele pe care le au şi epidemiologii, îi poate scădea puterea şi să nu mai aibă efect", a declarat Raed Arafat, la Digi 24.

Coronavirus în România. 20 iunie 2020. Live Update. Explozie a numărului de noi cazuri: Alte 330 în ultimele 24 de ore, mai multe decât ieri!

330 de cazuri noi în ultimele 24 de ore și 16 decese raportate

Grupul de Comunicare Strategică a informat sâmbătă că alte 330 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus au fost înregistrate în România în ultimele 24 de ore, ajungându-se la un total de 23.730 de îmbolnăviri. La terapie intensivă sunt internaţi 190 de pacienţi.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 16.735 au fost declarate vindecate şi externate, precizează GCS.

De asemenea, încă 16 decese din cauza noului coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în România, numărul total al celor care au murit din cauza COVID-19 ajungând la 1.500

Informație de ultim moment! Accesul românilor la terase va fi complet schimbat. Raed Arafat a izbucnit după explozia de ... Tragedie la Iași! Trei fetițe au murit, la mal, sub ochii părinților. Copilele ar fi mers la scăldat și s-au înecat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x