Antena Căutare

România, "zonă roșie" pentru Europa! Românii primesc restricții de călătorie din tot mai multe țări, din cauza creșterii numărului de cazuri

Românii primesc restricții de călătorie din tot mai multe țări din Europa, după ce numărul de cazuri noi de Covid-19 a explodat în ultimele săptămâni. România se află pe locul 4 la rata numărului de infectări, după Suedia, Portugalia şi Luxemburg.

România, "zonă roșie" pentru Europa! Românii primesc restricții de călătorie din tot mai multe țări, din cauza creșterii numărului de cazuri
Românii primesc restricții de călătorie din tot mai multe țări | Hepta

Pe lista statelor din "zona verde" pentru care România a eliminat măsurile de carantină sau izolare se află în acest moment, după ultima actualizare, 33 de state. Însă, la extrema cealaltă, explozia numărului de cazuri de Covid-19 plasează România ca fiind țară de risc ridicat de infectare.

Citește și: Lista completă a țărilor „verzi” a fost reactualizată. Cine se poate întoarce în România, fără izolare sau carantină. Ce modificări au apărut

Astfel, tot mai multe state europene au decis să nu mai permită românilor să le treacă pragul, iar dacă o fac, vor fi nevoiți să stea în izolare. Restricțiile de călătorie sunt impuse din cauza creșterii îmbolnăvirilor.

România, pe locul 4 în topul țărilor cu cea mai mare creștere a numărului de cazuri

În Europa sunt doar trei ţări care au o rată a infecţiilor mai mare decât România și anume Suedia, Portugalia şi Luxemburg.

Citește și: Zone din România ar putea intra în carantină. Se reintroduce și autoizolarea. Anunțul lui Nelu Tătaru: "Legea este gata"

Țări precum Norvegia, Malta și Finlanda nu primesc deloc români, în timp ce Estonia, Lituania, Letonia, Irlanda, Slovenia și Slovacia le cer conaționalilor noștri să stea în izolare sau carantină. Danemarca pune condiția ca românii să aibă o rezervare de cel puțin șase zile de cazare.

Se intensifică activitatea seismică din România. Alte două cutremure s-au produs, în ultimele ore, în țară ... Cum a apărut o tânără la nunta celei mai bune prietene. Ținuta indecentă i-a adus multe critici: ”N-ai cum să porți așa ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x