Antena Căutare

Romanii si bulgarii reactioneaza la asa-zisa campanie anti-imigranti din Regat

Daca ei nu ne vor, nici noi nu-i vrem. Romanii si bulgarii reactioneaza la asa-zisa campanie anti-imigranti din Regat. Nu ar pleca definitiv in Anglia, poate doar in concedii. Pulsul strazii a fost luat chiar de o echipa de la Agentia de Presa Reuters, care a vizitat, recent, capitalele Bucuresti si Sofia.

Elena e locuitor al Bucurestiului. E cetatean al unei Romanii care, sustine ea, nu are in plan sa-si mute cetatenii in Regatul Unit. Si desi au fost luati in ras de britanici, romanii nu vorbesc de rau Anglia, ba dimpotriva. “Totul acolo e facut pentru ca oamenii sa fie fericiti, satisfacuti si sa se simta in siguranta. Cred ca toti vrem asta pentru familiile noastre”, sustine femeia.

Chiar englezii sunt cei care au luat aceste reactii in Bucuresti. Totul, dupa ce in presa s-a speculat ca guvernul britanic are in plan o campanie media cu reclame care sa descurajeze venirea imigrantilor. Strazile nu sunt pavate cu aur / Precum fluviul Dunarea, strazile sunt inundate cu excremente si varsaturi /, sunt doar cateva dintre sloganurile care ar trebui sa-I faca pe imigranti sa nu se duca in Marea Britanie.

Nici in Bulgaria, oamenii nu au primit prea bine anti-reclama adresata romanilor si bulgarilor. Dupa Marea Britanie sunt acum si oficiali din Germania care se plang de afluxul de romani si bulgari. Orasele preferate imigranti sunt Berlin, Dortmund, Hamburg sau Munchen.

DRAGOSTE DE CARTE: 30 de elevi si prescolari dintr-o comuna vranceana merg pe jos opt kilometri pana la scoala... Un politist din Craiova a fost luat pe capota de un taximetrist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x